İsmim Yiğit. Öncelikle tebrik ederim. Biraz da şaşkınım. SimracersTR'ye youtube'da rastladıktan sonra, Fırat isimli bir arkadaşımdan ekşisözlük vasıtasıyla site hakkında çok olumlu görüşler aldım. 2,5 yıldır iRacing'deyim. Amerikalı, Finli, Macar vs. arkadaşlardan kurulu bir endurance takımımız var. Açıkçası birkaç yıldır youtube'u Türkçe bile kullanmıyordum; genelde "yanlama" "trabzon-kars bmw" ve "otobüs" videoları görüyordum çünkü

iRacing'teki takvimim, çalışma hayatım (maalesef), yeni video editleme merakım ve bir simden diğerine geçiş kısıtlı zamanda zor olduğundan (diğer simlerde sadece hot lap atıyorum) pek fazla yarış yapamayabilirim. Ama denemek isterim. Ne var ki forumda aktif olabilir, ekipman, teorik olarak setup ve sim racing'le ilgili genel anlamda katkı verebilirim (diye düşünüyorum). Bu arada iRacing forumu yok; tek tük de olsa rastladığım insanlardan soru geliyor, iRacing'de aktif olan diğer arkadaşlar da oradan bilgi verseler iyi olabilir sanki. Ayrıca basındayım ve oyun sektörüyle de az birazyakınlığım var, şu an sim racing deyince bön bön bakıyorlar suratıma (zaten motorsporlarına da ilgi yok), ileride bir ilgi oluşursa haberdar ederim.
Son olarak taze bir youtube kanalım var; olabildiğince Türkçe içerik üretmede inat edeceğim. Eş dost ve tek kelime anlamamalarına rağmen takım arkadaşlarım bakıyor

http://www.youtube.com/watch?v=YyOQrO2rUrs
Şimdilik bu kadar. Gidip yarış takvimine, şampiyonalara, lisanslara ve haberlere bir göz gezdiriyorum. Foruma gün aşırı bakmaya çalışacağım.
Saygılar, sevgiler