Hele ki assetto corsadan sonra hiç memnun etmedi beni
Yarışı bitiren herkezi tebrik ederim
Moderatör: Moderatörler
Echnaton yazdı:Aranel Ciryatan yazdı:Echnaton yazdı:Raceroom'u indirdim, denedim... Ancak bir türlü alışamadım. Assetto Corsa ve Project Cars'dan sonra bu raceroom'a hiç alışamadım. Arada çok ciddi farklar var sanırım... Bu yarışa katılamıyorum...
Aynen ciddi bie yarış simülasyonu. Alışması zor. Gaz dengesi çok önemli. Tam frene bas, tam gaza bas ile sürülemiyor araç. Bence bugun biz antrenman için sunucuya gircez. o sırada gelip takip edersen alışırsın.
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Valla doğrudur, ancak Fanatec direksiyon ve clubsport pedallar kullanıyorum... gaz ve fren ayarlarını en iyi simüle eden pedal sistemi bunlar... ona rağmen beni zorluyor. Belki yanlış düşünüyor olabilirim ama, Assetto Corsa daha profesyonel geliyor bana...
BluesAdamTR yazdı:Echnaton yazdı:Aranel Ciryatan yazdı:Echnaton yazdı:Raceroom'u indirdim, denedim... Ancak bir türlü alışamadım. Assetto Corsa ve Project Cars'dan sonra bu raceroom'a hiç alışamadım. Arada çok ciddi farklar var sanırım... Bu yarışa katılamıyorum...
Aynen ciddi bie yarış simülasyonu. Alışması zor. Gaz dengesi çok önemli. Tam frene bas, tam gaza bas ile sürülemiyor araç. Bence bugun biz antrenman için sunucuya gircez. o sırada gelip takip edersen alışırsın.
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Valla doğrudur, ancak Fanatec direksiyon ve clubsport pedallar kullanıyorum... gaz ve fren ayarlarını en iyi simüle eden pedal sistemi bunlar... ona rağmen beni zorluyor. Belki yanlış düşünüyor olabilirim ama, Assetto Corsa daha profesyonel geliyor bana...
Aynı durumu ben de paylaşmıştım. FFB tepkileri hiç tatmin edici gelmedi. Özellikle frenleme sırasında neredeyse hiç tepki vermiyor. Slip Traction değerini sonuna kadar yükseltmeme rağmen tatmin edici bir sonuç alamadım. Maalesef lastikler kilitlenene dek frenleyip, kilitlenmeye başladığı anda freni yavaşça bırakmaktan başka bir şansım kalmadı.
Bunun yanında lastik sıcaklığı ve basıncı olmayışı da büyük bir eksiklik benim gözümde. Ücretsiz bir oyun için fena değil ama açıkçası R3E'den sonra RFactor 2'ye dönmek ilaç gibi geldi.
Not: Ayrıca pist sınırlarını da pek iyi algıladığını söyleyemem. Resmen glitch abuse yapar gibi pistin içinden geçilebilen 3 ayrı viraj vardı. Hatta screenshot almayı başardım. Aracın yol ile alakası yok. Merak edenlere şöyle linki vereyim: http://imgur.com/a/GktDc
Painkiller. yazdı:Çok dağınık bir yarıştı. Temasların çoğu anlam veremediğim şekilde önünde yanında vb araç yokmuş gibi sürülmesi. Çoğu engellenebilirdi bence özellikle start-finish düzlüğüne çıkarken ki temaslara anlam veremiyorum.