Tanıt Kendini! ⇒ 10 sene sonra SIM kokpitinden merhaba!
Moderatör: Moderatörler
10 sene sonra SIM kokpitinden merhaba!
Selamlar, lisanslı olarak yarışmaya başlamadan once bıraktıgım ev dıreksıyonuma 10 sene sonra tekrar gerı donuyorum. Yaklasık 10 senedır motorsporlarının ıcındeyım drag, karting ve pist olmak uzere bıraz bıraz tecrubelerım var. Gectıgımız haftalarda PS4, T500 ve P.seat Revo ile kokpite geri oturdum. Sızlerden sorup ogrenecegım cok sey var cunku ne PS4 ne de yeni nesil sim oyun gecmısım var. Ayrıca, mühendisim; hırdavat mağazam var ve de oto yedek parça imalatçısıyım. Rc model,snowboard,koleksiyonculuk gibi hobilerim vardır. Evli bir genç kardesınız olarak aranızda bulunmakta keyıf alacagım : )
- antking
- Ad: Efe Can
- Has thanked: 259 time
- Been thanked: 354 time
Re: 10 sene sonra SIM kokpitinden merhaba!
Öncelikle hoşgeldin. Play station bölümünde istediğimiz kalabalığı bir türlü sağlayamadık. BElki bundan sonrası için güzel şeyler yapılır.
- Aranel Ciryatan
- Forum Yöneticisi
- Ad: Mehmet
- Has thanked: 217 time
- Been thanked: 903 time
- İletişim:
aahha güney pc bölümüne gelecek yaa. Kişisel baskılarıma devam edicem ona
The World is Mine!
Ben halen item toplama aşamasındayım bugun saitek x52 aldım. Halen de farm sim için saitek set aramaktayım , herseyden sonra pc alacagım sanırım. Arabanın lastıklerı var ama araba yok hıkayesı gıbı oldu benımkı heh.
- MUE
- Süper Moderatör
- Ad: Mehmet Uğur
- Has thanked: 690 time
- Been thanked: 292 time
- İletişim:
- sensei
- Ad: Ertekin Dal
- Has thanked: 320 time
- Been thanked: 234 time
Hoşgeldin.umarım ps te çok oyalanmadan bir an önce pc ye geçersin. 

- Boundless
- Forum Yöneticisi
- Ad: Engin
- Has thanked: 630 time
- Been thanked: 685 time
- İletişim:
gunei yazdı:Selamlar, lisanslı olarak yarışmaya başlamadan once bıraktıgım ev dıreksıyonuma 10 sene sonra tekrar gerı donuyorum. Yaklasık 10 senedır motorsporlarının ıcındeyım drag, karting ve pist olmak uzere bıraz bıraz tecrubelerım var. Gectıgımız haftalarda PS4, T500 ve P.seat Revo ile kokpite geri oturdum. Sızlerden sorup ogrenecegım cok sey var cunku ne PS4 ne de yeni nesil sim oyun gecmısım var. Ayrıca, mühendisim; hırdavat mağazam var ve de oto yedek parça imalatçısıyım. Rc model,snowboard,koleksiyonculuk gibi hobilerim vardır. Evli bir genç kardesınız olarak aranızda bulunmakta keyıf alacagım : )
Aramıza hoşgeldin hobilermiz hemen hemen aynı gibi ama Biran evvel pc olayını hallet ps işi bozuyor
( PS4'ü evde rüşvet olarak kullanabilirsin )
Laptopumu tv ye baglayarak denedım , performans olarak yettı. En gec 1 ay sonra bende baslayacagım. Mıkrofon ıle konusmak ıcın kullandıgınız bır program var mı? Var ıse dınlemek ısterım ogrenmek ıcın lafa karısmam hatta. Yada yarısları da sunabılırım ıstersenız ( :
- Boundless
- Forum Yöneticisi
- Ad: Engin
- Has thanked: 630 time
- Been thanked: 685 time
- İletişim:
gunei yazdı:Laptopumu tv ye baglayarak denedım , performans olarak yettı. En gec 1 ay sonra bende baslayacagım. Mıkrofon ıle konusmak ıcın kullandıgınız bır program var mı? Var ıse dınlemek ısterım ogrenmek ıcın lafa karısmam hatta. Yada yarısları da sunabılırım ıstersenız ( :
TeamSpeak : viewtopic.php?f=2&t=420
Discord : viewtopic.php?f=2&t=947
icq devamlı aktif yazışmalar üzerinde sorularına ve merak ettiklerine hızlı ulaşabilirsin
D ve TS genelde yarış ve yayınlarda aktif oluyor