Special Events7 MAYIS 2017 PAZAR REDBULLRING LOTUS 98T YARIŞ

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı
Aranel Ciryatan
Forum Yöneticisi
Ad: Mehmet
Has thanked: 217 time
Been thanked: 903 time
İletişim:
Aranel Ciryatan’s avatar
Loading…

Re: 7 MAYIS 2017 PAZAR REDBULLRING LOTUS 98T YARIŞ

Mesaj gönderen Aranel Ciryatan »

diabolus79 yazdı:H vites ve debriyajla oyanayarak büyük hata yaptım sanırım, huyum değildir yarışı bırakmak ama vites yerinden çıktı en son dayanamayıp :) bitirenlere tebrikler.

senin yine vites çıkmış. Geçen Porsche'de Engin'in direksiyon çıkmış :D
The World is Mine!
Kullanıcı avatarı
SosluSoganli
Süper Moderatör
Ad: Burak Sadıkoğlu
Has thanked: 81 time
Been thanked: 53 time

Mesaj gönderen SosluSoganli »

Böyle turbo olmaz olsun ya :D Çok keyif aldım teşekkür ederim herkese. Mustafa'yla sonunculuk mücadelemiz de ayrı bir eğlenceydi :D
Assetto Corsa'yı yarıştan 3 saat önce aldım. Setuplara alışana kadar yarış vakti geldi :) O yüzden yarışta bir hatam olduysa kusra bakmayın haliyle alışamadım biraz :D Yarışa katılmaktaki amacım hem sizlerle tanışmak hem de beraber yarışmaktı. Keşke P:cars'tan önce AC alsaymışım. Neyse. Teşekkürler tekrar.
Kullanıcı avatarı
Boundless
Forum Yöneticisi
Ad: Engin
Has thanked: 630 time
Been thanked: 685 time
İletişim:

Mesaj gönderen Boundless »

SosluSoganli yazdı:Böyle turbo olmaz olsun ya :D Çok keyif aldım teşekkür ederim herkese. Mustafa'yla sonunculuk mücadelemiz de ayrı bir eğlenceydi :D
Assetto Corsa'yı yarıştan 3 saat önce aldım. Setuplara alışana kadar yarış vakti geldi :) O yüzden yarışta bir hatam olduysa kusra bakmayın haliyle alışamadım biraz :D Yarışa katılmaktaki amacım hem sizlerle tanışmak hem de beraber yarışmaktı. Keşke P:cars'tan önce AC alsaymışım. Neyse. Teşekkürler tekrar.

üye olduğun ve yarışlara katıldığın için teşekkür ederiz Akademi ligi 4. sezonda seni aramızda görmek isteriz. Bir ufak uyarı yarışlarda isim kuralı var isim ve nick bir arada kullanabilirsin. İsmini düzelttiysen uyarıyı dikkate alma ancak listede ismin gözükmediği için uyarıda bulunuyorum.

Araçlar gerçekten zorlu bende bir kaç tur attım yarışa yetişemedim. Bu arada standı vidaladım üstünede sıkıştırma aparatıyla sıkıştırdım inşallah bidaha direksiyon elimde kalmayacak :))
Kullanıcı avatarı
car_lover
Süper Moderatör
Ad: Semih Emre
Has thanked: 154 time
Been thanked: 278 time

Mesaj gönderen car_lover »

startta fena uçtum galiba :D yarıştan 20dk önce turlamaya başlayıp yarış kazanmak süpriz oldu. Burada Erşan ın vitesinin de büyük payı var :P
haftaya greenhell de görüşürüz.
Kullanıcı avatarı
Frtsan
Eğitmen Pilot
Ad: Fırat
Has thanked: 231 time
Been thanked: 282 time

Mesaj gönderen Frtsan »

Yarış tarihini yanlış anlamamızdan dolayı bir önceki gün tam 21.00 de server ın yarış moduna girmesiyle reşat ile birlikte yarıştık :) bitince yarışın aslında pazar günü olduğunu anladık. bizim için iyi bir tecrübe oldu.

sıralamalarda iyi bir turla ikinci sırayı aldım. ancak yarış içinde semih müthiş bir tempo tutturdu. Bu araçla spin atmadan gitmek çok ama çok zor. Erşan da hızlıydı ancak ekipman sorunları sebebiyle bir kaç kez spin atıp arkama düştü. Güzel bir mücadele vardı aramızda. o yarıştan ayrılınca Arkamdaki Reşat ile farkı takip ederek sürmeye çalıştım. Ancak attığım bir spin ile yerimi ona kaptırdım. pit stoplara kadar bu şekilde devam ettik. Pit stop zamanlamalarımız da hemen hemen aynıymış. reşat pitten çıktığında aramızda 2.5 saniye vardı. kendime işte bu 2.lik savaşı başlıyor dedim. ancak daha tur bitmeden ve sonraki turda da iki spin atınca aradaki fark 20saniye üzerine çıktı. oradan sonra yarışı bitirmeye odaklandım. Semihi Reşatı ve yarışı tamamlayan tüm arkadaşlarımı tekrar tebrik ederim. çok keyifli bir araç ve pist kombinasyonuydu.

Yeni gelen arkadaşlara bir not düşeyim. Şubat ayında sitede ilk special event ime çıktığımda sadece yarış bitirmeye odaklanıp bir kaç tur yemiştim. newbie liginde de orta ve arka sıralarda mücadele ediyorum. zamanla eksiklerimin bir kısmını kapatıp orta gruba yaklaşmaya başladım. erşan ve semih gibi ileri gruptaki arkadaşlardan hala yavaş da olsam hızımı artırmaya devam edebileceğime inanıyorum. umarım siz de newbie sezon 4 e ve special eventlere katılmaya devam edersiniz. ve hep birlikte keyifli yarışlar geçiririz.

Sonraki yarışlarda görüşmek üzere.
Kullanıcı avatarı
MFlys
Ad: Mustafa Uçar
Has thanked: 7 time
Been thanked: 27 time
İletişim:

Mesaj gönderen MFlys »

Ya ben hazırlanmıştım filan ama, gaming software nedenli bir sıkıntıdan pedalın hassaslık iptal oldu yarışından başında, 2. virajdan spin attım :D Daha iyi bir derece ile bitirebilirdim ama boş yolda tek tek gitmek cidden sıkıcı geliyor, ön grubu yakalama şansım kalmadığı için yavaşlayıp (belki 1-2 spin atıp) Onur ve Burağın peşine takıldım :D Zaten lisans tamamlama yarışım olduğu için sakin gittim en son bi baktım 6 tur fark yemişim

SosluSoganli yazdı:Böyle turbo olmaz olsun ya :D Çok keyif aldım teşekkür ederim herkese. Mustafa'yla sonunculuk mücadelemiz de ayrı bir eğlenceydi :D

Aynen bayağı keyifliydi teşekkürler :D Şuradan sonra gülmekten devam edemedim :D Ne oldu burada

https://youtu.be/lqDJY7LpMw4
Kullanıcı avatarı
Boundless
Forum Yöneticisi
Ad: Engin
Has thanked: 630 time
Been thanked: 685 time
İletişim:

Mesaj gönderen Boundless »

MFlys yazdı:Ya ben hazırlanmıştım filan ama, gaming software nedenli bir sıkıntıdan pedalın hassaslık iptal oldu yarışından başında, 2. virajdan spin attım :D Daha iyi bir derece ile bitirebilirdim ama boş yolda tek tek gitmek cidden sıkıcı geliyor, ön grubu yakalama şansım kalmadığı için yavaşlayıp (belki 1-2 spin atıp) Onur ve Burağın peşine takıldım :D Zaten lisans tamamlama yarışım olduğu için sakin gittim en son bi baktım 6 tur fark yemişim

Aynen bayağı keyifliydi teşekkürler :D Şuradan sonra gülmekten devam edemedim :D Ne oldu burada

viraja biraz erken girmiş galiba yada kalp krizi falan olabilir :D
Kullanıcı avatarı
SosluSoganli
Süper Moderatör
Ad: Burak Sadıkoğlu
Has thanked: 81 time
Been thanked: 53 time

Mesaj gönderen SosluSoganli »

off çok güldüm ya :D üzülmüştüm çekemedim diye bu olayı. turboyu fazla kaçırdım orda :D
sensitivity vs ayar yapaadım hiç adam gibi. hatta bir ara assetto corsacılardan yardım isticem bazı konularda :) sadece ffbclip yardımcı programlarıyla uğraşabildim yarışa kadar. Bütün yarış direksiyonu toparlamakla uğraştım. Sonra da bu oldu :)

MFlys yazdı:Ya ben hazırlanmıştım filan ama, gaming software nedenli bir sıkıntıdan pedalın hassaslık iptal oldu yarışından başında, 2. virajdan spin attım :D Daha iyi bir derece ile bitirebilirdim ama boş yolda tek tek gitmek cidden sıkıcı geliyor, ön grubu yakalama şansım kalmadığı için yavaşlayıp (belki 1-2 spin atıp) Onur ve Burağın peşine takıldım :D Zaten lisans tamamlama yarışım olduğu için sakin gittim en son bi baktım 6 tur fark yemişim

Kullanıcı avatarı
ozkan_343
Has thanked: 511 time
Been thanked: 135 time

Mesaj gönderen ozkan_343 »

car_lover yazdı:startta fena uçtum galiba :D yarıştan 20dk önce turlamaya başlayıp yarış kazanmak süpriz oldu. Burada Erşan ın vitesinin de büyük payı var :P
haftaya greenhell de görüşürüz.

bırak şimdi semih bizi yeme kapalı devre çalışıyormuşsun sabah akşam :P

katılan arkadaşlara tebrikler ve teşekkürler. yeni arkadaşlara ayrıca tebrikler bu araçla azimle yarışı sürdürdünüz ve gayet temiz yarıştınız.
Kullanıcı avatarı
r_erarslan
Ad: Resat Erarslan
Has thanked: 76 time
Been thanked: 16 time

Mesaj gönderen r_erarslan »

Adminlerden rica ediyorum Fırat ile bana x2 puan yazılsın Cumartesi günüde 50 turluk yarış tamamladık :))

“Special Events” sayfasına dön