Sim Racing DonanımlarıLogitech DFGT kargo

Sim Racing donanımları hakkında her şey.

Moderatör: Moderatörler

kagolette
Ad: Kağan
Has thanked: 1 time
Been thanked: 10 time

Logitech DFGT kargo

Mesaj gönderen kagolette »

Merhabalar. DFGT arayışındayım. Ve kargonun ne kadar tutacağını hesaplamam gerekiyor.

DFGT kutusunun eni boyu yüksekliği ve iine direksiyon seti konulduğundaki ağırlığı ne kadar oluyor?

örn: 50x70x50-2kg cinsinden beni bilgilendirirseniz sevinirim :)
Kullanıcı avatarı
adnaneren1977
Ad: Adnan Eren
Has thanked: 68 time
Been thanked: 82 time
İletişim:

Re: Logitech DFGT kargo

Mesaj gönderen adnaneren1977 »

GOOGLE AMCAM DEDİ Ürün Boyutları: 36 x 33 x 30 cm; 4.9 kg
Kullanıcı avatarı
fcaglayan
Ad: Fatih
Has thanked: 12 time
Been thanked: 13 time

Mesaj gönderen fcaglayan »

Momo ararsan ben satıyorum daha da ucuz :) DFGT ye göre avantajı F1 vites var dezavantajı onun kadar çok dönmüyor ama drift oynamıyorsan diğer yarışlarda farketmiyor.
Steam: fcaglayan77
kagolette

fcaglayan yazdı:Momo ararsan ben satıyorum daha da ucuz :) DFGT ye göre avantajı F1 vites var dezavantajı onun kadar çok dönmüyor ama drift oynamıyorsan diğer yarışlarda farketmiyor.

Teşekkürler, momo kullandım daha önce, sıkıştığım için satmıştım :) şimdi daha yüksek birşey arıyordum. Sahibinden de DFGT yi insanların abartılı fiyata satması, biroğuna mesaj attığımda GET düşünmüyorum demesi sebebi ile biraz soğudum açıkçası. Ayrıca DFGT youtubeye falan baktığımızda günümüzde yaşı küçük kardeşlerimin elinde, ve açıkçası o yaşta birine o direksiyonu verdiğinizde neler olabileceğini az çok tahmin ediyoruz. Velhasıl uzun zamandır içimde ukte kalmış olan bir karara vardım, ve G27 ye karar kıldım. Bu hafta gidip elden alacağım hayırlısıyla. hatta siz forumun yine başını ağrıtacağım sanırım, çünkü denemeye gittiğimde G27 nin nesine bakacağımı hiç bilmiyorum :D

hayırlı satışlar size, kısa sürede satılır umarım, ilanınıza bakmıştım çok temiz bir set.
kagolette

adnaneren1977 yazdı:GOOGLE AMCAM DEDİ Ürün Boyutları: 36 x 33 x 30 cm; 4.9 kg

Teşekkürler, G27 yi buldum fakat DFGt yi aradığımda bulamamıştım, sanırım gözden kaçırmışım.

“Sim Racing Donanımları” sayfasına dön