Tanıt Kendini!Selamlar

Yeni Üyelerimizin kendilerini tanıttıkları tanışma alanı!

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı
skyline_gt
Ad: Mehmet Akif Ersoy
Has thanked: 2 time
Been thanked: 4 time

Selamlar

Mesaj gönderen skyline_gt »

Merhaba
Adım Mehmet Akif, Dokuz Eylül Üniversitesinde okuyorum.
Nfs mw 2 de kaput üstü kamera olmamasından dolayı sinirlenip arcade oynamayı bırakıp simülasyon oynamaya yöneldim.

Steam üzerinde project cars ve asetto corsa sahibiyim. Dfgt setim bulunmakta ve sesi dışında yeterli buluyorum.
Ekibe katılıp sizlerle birlikte gazlamak için yetkili arkadaşlarla iletişime geçmek istiyorum.
Kullanıcı avatarı
okufa
Ad: Fatih Kürşat
Has thanked: 182 time
Been thanked: 120 time

Re: Selamlar

Mesaj gönderen okufa »

Hoşgeldin
Forum içerisinde birçok lig ve etkinlik bulunmakta, gerekli şartlar ise konu başlıklarında paylaşılmıştır.
Pistlerde görüşmek üzere
kagolette
Ad: Kağan
Has thanked: 1 time
Been thanked: 10 time

Mesaj gönderen kagolette »

Hoşgeldiniz. Bende 2 gün önce katıldım foruma dün kayıt oldum :D
Dediğiniz kaput kamerası olmaması benimde çok kafamı bozmuştu. Arkadan sürmeyi hiç sevmem.

Steam kagolette. Yeni başladım eklerseniz birlikte gazlayabiliriz. Şimdilik ekipmanım yok dfgt almayı planlıyorum.

Belki yeri değil ama ürüne sahipsiniz diye sormak istiyorum.

Dfgt nin belli başlı kronşk sorunları var mı? Yani ikinci al alırken nelerini incelemem gerekiyor?

Bağlantı yapınca zaten sağa sola motor çalışıyor. Sonrasında sanırım tuşlar ile motor testi yapılıyor. Birde pedalları test edip titreme var mı yok mı kontrol ettikten sonra başka neye bakmak lazım acaba?
Kullanıcı avatarı
EmreDFace
Ad: Emre
Has thanked: 18 time
Been thanked: 110 time

Mesaj gönderen EmreDFace »

kagolette yazdı:Hoşgeldiniz. Bende 2 gün önce katıldım foruma dün kayıt oldum :D
Dediğiniz kaput kamerası olmaması benimde çok kafamı bozmuştu. Arkadan sürmeyi hiç sevmem.

Steam kagolette. Yeni başladım eklerseniz birlikte gazlayabiliriz. Şimdilik ekipmanım yok dfgt almayı planlıyorum.

Dfgt nin belli başlı kronşk sorunları var mı? Yani ikinci al alırken nelerini incelemem gerekiyor?

Bağlantı yapınca zaten sağa sola motor çalışıyor. Sonrasında sanırım tuşlar ile motor testi yapılıyor. Birde pedalları test edip titreme var mı yok mı kontrol ettikten sonra başka neye bakmak lazım acaba?

Son NFS oyununda var kaput kamerası , hatta modla kokpitte oluyor.Sen arcade oynamaya devam et
Kullanıcı avatarı
MUE
Süper Moderatör
Ad: Mehmet Uğur
Has thanked: 690 time
Been thanked: 292 time
İletişim:

Mesaj gönderen MUE »

kagolette yazdı:Hoşgeldiniz. Bende 2 gün önce katıldım foruma dün kayıt oldum :D

Dfgt sahibiyim.

2. El alırken nelere dikakt etmeniz lazım... Direksiyon kalibresi.(tam ortalı olmalı) Pedal titremesi bazen bende oluyordu şuan bir soun yok. İçine hava tutmuştum. İçini açıp temizleyenlerde var. Sola, sağa dönerken zorlanmaması. Zorlanıyorsa uzak durun. Başkada aklıam bişi gelmiyor. Ama en önemlisi direksiyon kalibresi.
Önceden tahmin edebildiğiniz ve edemediğiniz şeyler vardır. O tahmin edemediğiniz en tehlikeli şeylerdir.
Never Ever Stop Dreaming
/MEHMETUGURE

Kullanıcı avatarı
MUE
Süper Moderatör
Ad: Mehmet Uğur
Has thanked: 690 time
Been thanked: 292 time
İletişim:

Mesaj gönderen MUE »

Aramıza hoşgeldin. :)
Önceden tahmin edebildiğiniz ve edemediğiniz şeyler vardır. O tahmin edemediğiniz en tehlikeli şeylerdir.
Never Ever Stop Dreaming
/MEHMETUGURE

Kullanıcı avatarı
skyline_gt
Ad: Mehmet Akif Ersoy
Has thanked: 2 time
Been thanked: 4 time

Mesaj gönderen skyline_gt »

Hoş buldum arkadaşlar teşekkür ederim :P
Kullanıcı avatarı
Boundless
Forum Yöneticisi
Ad: Engin
Has thanked: 630 time
Been thanked: 685 time
İletişim:

Mesaj gönderen Boundless »

Aramıza hoşgeldin Öncelikle Akademi sezonuna kayıt yapıp lisans aldıktan sonra üst liglere katılabilirsiniz.

“Tanıt Kendini!” sayfasına dön