Tanıt Kendini! ⇒ Selamlar srtr ailesi
Moderatör: Moderatörler
- kudretozbay
- Ad: Kudret
Selamlar srtr ailesi
Hepinize selam,uzun yıllardır sıkı bir motor sporları takipcisi ve oyuncusuyum ilkkez onlıne olarak yarışmak istiyorum.Yeni olduğum için sık sık konu açarak sizleri rahatsız edebilirim
Bu arada yol yarış bisikleti kullanan arkadaşlar varsa istanbul icerisinde antreman yapabiliriz 
- Boundless
- Forum Yöneticisi
- Ad: Engin
- Has thanked: 630 time
- Been thanked: 685 time
- İletişim:
Re: Selamlar srtr ailesi
Aramıza hoşgeldin Academi 4. sezon kayıtları çok yakında açılacak kayıt olmayı unutmayın. Bisiklet MTB var ama pek çıkamıyorum malesef
- kudretozbay
- Ad: Kudret
Boundless yazdı:Aramıza hoşgeldin Academi 4. sezon kayıtları çok yakında açılacak kayıt olmayı unutmayın. Bisiklet MTB var ama pek çıkamıyorum malesef
Bu lisans olaylarını tam anlayamadım academideki yarışlardaki derecelere göremi alıyoruz yoksa yarışlara katılmamız yeterli oluyormu
- blade036
- Ad: Barış Ç.
- Has thanked: 89 time
- Been thanked: 90 time
- İletişim:
Merhaba Kudret, hoşgeldin. AC ve raceroom'da yarışmak için lisans alman gerekiyor evet. Lisans almak için newbie ligine kayıt yaptırabilirsini, sanıyorum bu hafta kayıtlar açıkacaktır. Onun dışında haftasonu etkinliklerine katılabilirsin, lisans sınırlaması olmuyor.
Project Cars ile ilgileniyorsan eğer bu lige katılmak için lisans almana gerek yok. Lige nasıl katılacağınla ilgili bilgiyi, forumdan aratıp bulabilirsin.
Tekrardan hoşgeldin.
Project Cars ile ilgileniyorsan eğer bu lige katılmak için lisans almana gerek yok. Lige nasıl katılacağınla ilgili bilgiyi, forumdan aratıp bulabilirsin.
Tekrardan hoşgeldin.
- Boundless
- Forum Yöneticisi
- Ad: Engin
- Has thanked: 630 time
- Been thanked: 685 time
- İletişim:
kudretozbay yazdı:Boundless yazdı:Aramıza hoşgeldin Academi 4. sezon kayıtları çok yakında açılacak kayıt olmayı unutmayın. Bisiklet MTB var ama pek çıkamıyorum malesef
Bu lisans olaylarını tam anlayamadım academideki yarışlardaki derecelere göremi alıyoruz yoksa yarışlara katılmamız yeterli oluyormu
Sıralama önemli değil. Asıl amacımız online liglere alışmak yarış kurallarını öğrenmek ve karşındaki pilotlara saygılı kazasız düzgün bir sezon geçirip tüm yarışlara katılım sağlamanızdır. Temiz sürüş setup ve yarış kurallarına alıştıktan sonra hız antremanla oluyor zaten
- MUE
- Süper Moderatör
- Ad: Mehmet Uğur
- Has thanked: 690 time
- Been thanked: 292 time
- İletişim: