Tanıt Kendini!Selamlar srtr ailesi

Yeni Üyelerimizin kendilerini tanıttıkları tanışma alanı!

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı
kudretozbay
Ad: Kudret

Selamlar srtr ailesi

Mesaj gönderen kudretozbay »

Hepinize selam,uzun yıllardır sıkı bir motor sporları takipcisi ve oyuncusuyum ilkkez onlıne olarak yarışmak istiyorum.Yeni olduğum için sık sık konu açarak sizleri rahatsız edebilirim :D Bu arada yol yarış bisikleti kullanan arkadaşlar varsa istanbul icerisinde antreman yapabiliriz :D
Kullanıcı avatarı
Boundless
Forum Yöneticisi
Ad: Engin
Has thanked: 630 time
Been thanked: 685 time
İletişim:

Re: Selamlar srtr ailesi

Mesaj gönderen Boundless »

Aramıza hoşgeldin Academi 4. sezon kayıtları çok yakında açılacak kayıt olmayı unutmayın. Bisiklet MTB var ama pek çıkamıyorum malesef
Kullanıcı avatarı
kudretozbay
Ad: Kudret

Mesaj gönderen kudretozbay »

Boundless yazdı:Aramıza hoşgeldin Academi 4. sezon kayıtları çok yakında açılacak kayıt olmayı unutmayın. Bisiklet MTB var ama pek çıkamıyorum malesef

Bu lisans olaylarını tam anlayamadım academideki yarışlardaki derecelere göremi alıyoruz yoksa yarışlara katılmamız yeterli oluyormu
Kullanıcı avatarı
blade036
Ad: Barış Ç.
Has thanked: 89 time
Been thanked: 90 time
İletişim:

Mesaj gönderen blade036 »

Merhaba Kudret, hoşgeldin. AC ve raceroom'da yarışmak için lisans alman gerekiyor evet. Lisans almak için newbie ligine kayıt yaptırabilirsini, sanıyorum bu hafta kayıtlar açıkacaktır. Onun dışında haftasonu etkinliklerine katılabilirsin, lisans sınırlaması olmuyor.

Project Cars ile ilgileniyorsan eğer bu lige katılmak için lisans almana gerek yok. Lige nasıl katılacağınla ilgili bilgiyi, forumdan aratıp bulabilirsin.

Tekrardan hoşgeldin.
Kullanıcı avatarı
Boundless
Forum Yöneticisi
Ad: Engin
Has thanked: 630 time
Been thanked: 685 time
İletişim:

Mesaj gönderen Boundless »

kudretozbay yazdı:
Boundless yazdı:Aramıza hoşgeldin Academi 4. sezon kayıtları çok yakında açılacak kayıt olmayı unutmayın. Bisiklet MTB var ama pek çıkamıyorum malesef

Bu lisans olaylarını tam anlayamadım academideki yarışlardaki derecelere göremi alıyoruz yoksa yarışlara katılmamız yeterli oluyormu

Sıralama önemli değil. Asıl amacımız online liglere alışmak yarış kurallarını öğrenmek ve karşındaki pilotlara saygılı kazasız düzgün bir sezon geçirip tüm yarışlara katılım sağlamanızdır. Temiz sürüş setup ve yarış kurallarına alıştıktan sonra hız antremanla oluyor zaten
Kullanıcı avatarı
MUE
Süper Moderatör
Ad: Mehmet Uğur
Has thanked: 690 time
Been thanked: 292 time
İletişim:

Mesaj gönderen MUE »

Aramıza hoşgeldin.
Önceden tahmin edebildiğiniz ve edemediğiniz şeyler vardır. O tahmin edemediğiniz en tehlikeli şeylerdir.
Never Ever Stop Dreaming
/MEHMETUGURE

“Tanıt Kendini!” sayfasına dön