Special EventsPCars : Blancpain GT series Spa 120 dakika 30 Haziran 2016

Project Cars Special Events

Moderatörler: Moderatörler, PCars Admin, PCars Moderator

Kullanıcı avatarı
NedimGBT
Ad: Nedim GBT
Has thanked: 135 time
Been thanked: 67 time

Re: PCars : Blancpain GT series Spa 120 dakika 30 Haziran 2016

Mesaj gönderen NedimGBT »

serverı buldum ama pıst e cıkamıyorum :(
Kullanıcı avatarı
mturk2100
Ad: Mahmut TÜRKÜM

Mesaj gönderen mturk2100 »

aradığım kitleyi buldum sonunda :lol:
Taner yazdı:Aile içi kadın şiddeti gören bütün erkekler burada toplanmış. İsim vermek istemiyorum ama yarıdan çok fazladır. Sitenin adını "morcatisimracing.com" olarak değiştirsek arada dayanışma yaparsınız birbirinizle. :D
Kullanıcı avatarı
ozkan_343
Has thanked: 511 time
Been thanked: 135 time

Mesaj gönderen ozkan_343 »

mturk2100 yazdı:aradığım kitleyi buldum sonunda :lol:
Taner yazdı:Aile içi kadın şiddeti gören bütün erkekler burada toplanmış. İsim verme k istemiyorum ama yarıdan çok fazladır. Sitenin adını "morcatisimracing.com" olarak değiştirsek arada dayanışma yaparsınız birbirinizle. :D

kardeşim hosgeldin pcar dan biraz tanısıyoruz. steam dan seni davet edecektim hatta taner abi ede sölemiştim ama bu ara baska işlerle kafam cok dağildı untmuşum. seni burada görmek çok güzel eminim güzel vakit geçiricez. spa etkinligini kaçırma zorlu ve eğlenceli olucak. ;)

buarada taner abi kimler kızdırdı seni :D :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
antking
Ad: Efe Can
Has thanked: 259 time
Been thanked: 354 time

Mesaj gönderen antking »

Benim bir tavsiyem herkes ts kullanırsa bir organizasyon sırasında, konuşmak zorunlu değil tabi ki veya birbirini steam üzerinden ekler ise servera giremedim, server görünmüyor gibi sorunları daha çabuk aşarız gibi geliyor. Çünkü oyun içine girildiğinde dönüp buraya bakılamıyor.
Kullanıcı avatarı
ozkan_343
Has thanked: 511 time
Been thanked: 135 time

Mesaj gönderen ozkan_343 »

antking yazdı:Benim bir tavsiyem herkes ts kullanırsa bir forizasyon sırasında, konuşmak zorunlu değil tabi ki veya birbirini steam üzerinden ekler ise servera giremedim, server görünmüyor gibi sorunları daha çabuk aşarız gibi geliyor. Çünkü oyun içine girildiğinde dönüp buraya bakılamıyor.

Katiliyorum sana efe steamda bir topluluk var ama sanirim genel. Bizim foruma özel bir grup acamazmiyiz.
Kullanıcı avatarı
antking
Ad: Efe Can
Has thanked: 259 time
Been thanked: 354 time

Mesaj gönderen antking »

ozkan_343 yazdı:
antking yazdı:Benim bir tavsiyem herkes ts kullanırsa bir forizasyon sırasında, konuşmak zorunlu değil tabi ki veya birbirini steam üzerinden ekler ise servera giremedim, server görünmüyor gibi sorunları daha çabuk aşarız gibi geliyor. Çünkü oyun içine girildiğinde dönüp buraya bakılamıyor.

Katiliyorum sana efe steamda bir topluluk var ama sanirim genel. Bizim foruma özel bir grup acamazmiyiz.

onu açarız o kolay bir şey açıp davet edicez insanları ama dediğim gibi etkinlik sırasında ts kullanılırsa iletişim çok daha hızlı ve sağlıklı olur. Tabi ki seans başladığında konuşmalar kesilicek.
Kullanıcı avatarı
NedimGBT
Ad: Nedim GBT
Has thanked: 135 time
Been thanked: 67 time

Mesaj gönderen NedimGBT »

antking yazdı:
ozkan_343 yazdı:

onu açarız o kolay bir şey açıp davet edicez insanları ama dediğim gibi etkinlik sırasında ts kullanılırsa iletişim çok daha hızlı ve sağlıklı olur. Tabi ki seans başladığında konuşmalar kesilicek.

Aynen öyle seans sırasında isteyen takım arkadaşıyla steam üzerinden de haberleşebilir. Ama Yarış esnasında ts te oluşacak ses konsantrasyonunuza olumsuz etki yaratacaktır.
Kullanıcı avatarı
Painkiller.
Ad: Arda
Has thanked: 64 time
Been thanked: 49 time

Mesaj gönderen Painkiller. »

Oyun iner inmez bende kaydımı yapacağım.
Kullanıcı avatarı
mturk2100

Re: RE: Re: PCars : Blancpain GT series Spa 120 dakika 30 Haziran 2016

ozkan_343 yazdı:
mturk2100 yazdı:aradığım kitleyi buldum sonunda [emoji38]
Taner yazdı:Aile içi kadın şiddeti gören bütün erkekler burada toplanmış. İsim verme k istemiyorum ama yarıdan çok fazladır. Sitenin adını "morcatisimracing.com" olarak değiştirsek arada dayanışma yaparsınız birbirinizle. :D

kardeşim hosgeldin pcar dan biraz tanısıyoruz. steam dan seni davet edecektim hatta taner abi ede sölemiştim ama bu ara baska işlerle kafam cok dağildı untmuşum. seni burada görmek çok güzel eminim güzel vakit geçiricez. spa etkinligini kaçırma zorlu ve eğlenceli olucak. ;)

buarada taner abi kimler kızdırdı seni :D :mrgreen:

Eyvallah hoşbulduk kardeşim, inşallah çekişmeli ve güzel yarışlar yaparız, bazen pcars ta tekerlek tekerleğe ve adil mücadelelerimiz oluyor, umarım forumdaki arkadaşlarlada aynısı olur :))

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
mturk2100

Ad-Soyad : Mahmut Türküm
Araç:MClaren 12c-gt3 &60 numara
Steam Adı : mturk2100
Steam GUID: 76561197996946424

“Special Events” sayfasına dön