Special Events ⇒ PCars : Blancpain GT series Spa 120 dakika 30 Haziran 2016
Moderatörler: Moderatörler, PCars Admin, PCars Moderator
- NedimGBT
- Ad: Nedim GBT
- Has thanked: 135 time
- Been thanked: 67 time
Re: PCars : Blancpain GT series Spa 120 dakika 30 Haziran 2016
serverı buldum ama pıst e cıkamıyorum 
aradığım kitleyi buldum sonunda
Taner yazdı:Aile içi kadın şiddeti gören bütün erkekler burada toplanmış. İsim vermek istemiyorum ama yarıdan çok fazladır. Sitenin adını "morcatisimracing.com" olarak değiştirsek arada dayanışma yaparsınız birbirinizle.
mturk2100 yazdı:aradığım kitleyi buldum sonunda
Taner yazdı:Aile içi kadın şiddeti gören bütün erkekler burada toplanmış. İsim verme k istemiyorum ama yarıdan çok fazladır. Sitenin adını "morcatisimracing.com" olarak değiştirsek arada dayanışma yaparsınız birbirinizle.
kardeşim hosgeldin pcar dan biraz tanısıyoruz. steam dan seni davet edecektim hatta taner abi ede sölemiştim ama bu ara baska işlerle kafam cok dağildı untmuşum. seni burada görmek çok güzel eminim güzel vakit geçiricez. spa etkinligini kaçırma zorlu ve eğlenceli olucak.
buarada taner abi kimler kızdırdı seni
- antking
- Ad: Efe Can
- Has thanked: 259 time
- Been thanked: 354 time
Benim bir tavsiyem herkes ts kullanırsa bir organizasyon sırasında, konuşmak zorunlu değil tabi ki veya birbirini steam üzerinden ekler ise servera giremedim, server görünmüyor gibi sorunları daha çabuk aşarız gibi geliyor. Çünkü oyun içine girildiğinde dönüp buraya bakılamıyor.
antking yazdı:Benim bir tavsiyem herkes ts kullanırsa bir forizasyon sırasında, konuşmak zorunlu değil tabi ki veya birbirini steam üzerinden ekler ise servera giremedim, server görünmüyor gibi sorunları daha çabuk aşarız gibi geliyor. Çünkü oyun içine girildiğinde dönüp buraya bakılamıyor.
Katiliyorum sana efe steamda bir topluluk var ama sanirim genel. Bizim foruma özel bir grup acamazmiyiz.
- antking
- Ad: Efe Can
- Has thanked: 259 time
- Been thanked: 354 time
ozkan_343 yazdı:antking yazdı:Benim bir tavsiyem herkes ts kullanırsa bir forizasyon sırasında, konuşmak zorunlu değil tabi ki veya birbirini steam üzerinden ekler ise servera giremedim, server görünmüyor gibi sorunları daha çabuk aşarız gibi geliyor. Çünkü oyun içine girildiğinde dönüp buraya bakılamıyor.
Katiliyorum sana efe steamda bir topluluk var ama sanirim genel. Bizim foruma özel bir grup acamazmiyiz.
onu açarız o kolay bir şey açıp davet edicez insanları ama dediğim gibi etkinlik sırasında ts kullanılırsa iletişim çok daha hızlı ve sağlıklı olur. Tabi ki seans başladığında konuşmalar kesilicek.
- NedimGBT
- Ad: Nedim GBT
- Has thanked: 135 time
- Been thanked: 67 time
antking yazdı:ozkan_343 yazdı:antking yazdı:Benim bir tavsiyem herkes ts kullanırsa bir forizasyon sırasında, konuşmak zorunlu değil tabi ki veya birbirini steam üzerinden ekler ise servera giremedim, server görünmüyor gibi sorunları daha çabuk aşarız gibi geliyor. Çünkü oyun içine girildiğinde dönüp buraya bakılamıyor.
onu açarız o kolay bir şey açıp davet edicez insanları ama dediğim gibi etkinlik sırasında ts kullanılırsa iletişim çok daha hızlı ve sağlıklı olur. Tabi ki seans başladığında konuşmalar kesilicek.
Aynen öyle seans sırasında isteyen takım arkadaşıyla steam üzerinden de haberleşebilir. Ama Yarış esnasında ts te oluşacak ses konsantrasyonunuza olumsuz etki yaratacaktır.
- Painkiller.
- Ad: Arda
- Has thanked: 64 time
- Been thanked: 49 time
Oyun iner inmez bende kaydımı yapacağım.
Re: RE: Re: PCars : Blancpain GT series Spa 120 dakika 30 Haziran 2016
ozkan_343 yazdı:mturk2100 yazdı:aradığım kitleyi buldum sonunda [emoji38]Taner yazdı:Aile içi kadın şiddeti gören bütün erkekler burada toplanmış. İsim verme k istemiyorum ama yarıdan çok fazladır. Sitenin adını "morcatisimracing.com" olarak değiştirsek arada dayanışma yaparsınız birbirinizle.
kardeşim hosgeldin pcar dan biraz tanısıyoruz. steam dan seni davet edecektim hatta taner abi ede sölemiştim ama bu ara baska işlerle kafam cok dağildı untmuşum. seni burada görmek çok güzel eminim güzel vakit geçiricez. spa etkinligini kaçırma zorlu ve eğlenceli olucak.![]()
buarada taner abi kimler kızdırdı seni![]()
Eyvallah hoşbulduk kardeşim, inşallah çekişmeli ve güzel yarışlar yaparız, bazen pcars ta tekerlek tekerleğe ve adil mücadelelerimiz oluyor, umarım forumdaki arkadaşlarlada aynısı olur
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ad-Soyad : Mahmut Türküm
Araç:MClaren 12c-gt3 &60 numara
Steam Adı : mturk2100
Steam GUID: 76561197996946424
Araç:MClaren 12c-gt3 &60 numara
Steam Adı : mturk2100
Steam GUID: 76561197996946424