Hafta Sonu Şampiyonası Porsche Cayman GT4 ⇒ Hafta Sonu Şampiyonası Porsche Cayman GT4
Moderatör: Moderatörler
Re: Hafta Sonu Şampiyonası Porsche Cayman GT4
Malesef takvim bana hiç uymuyor. Bu ay cumartesi günleri full calışıyor olacağım. Turnuvadan cekiliyorum benim yerime başka bir pilot yarışabilir. Katılan herkese başarılar.
- Boundless
- Forum Yöneticisi
- Ad: Engin
- Has thanked: 631 time
- Been thanked: 685 time
- İletişim:
Ufkbba yazdı:Malesef takvim bana hiç uymuyor. Bu ay cumartesi günleri full calışıyor olacağım. Turnuvadan cekiliyorum benim yerime başka bir pilot yarışabilir. Katılan herkese başarılar.
Nedir bu vardiyalardan çektiği

- r_erarslan
- Ad: Resat Erarslan
- Has thanked: 76 time
- Been thanked: 16 time
Server'a giremiyorum. İlk sayfada paylaşılan linki indirdim day ve night diye iki versiyon var. Serverda pist sadece istanbul_park diye geçiyor "unavaible content" uyarısı veriyor.
- Boundless
- Forum Yöneticisi
- İletişim:
r_erarslan yazdı:Server'a giremiyorum. İlk sayfada paylaşılan linki indirdim day ve night diye iki versiyon var. Serverda pist sadece istanbul_park diye geçiyor "unavaible content" uyarısı veriyor.
viewtopic.php?f=12&t=903
burdaki 1.4.1 versiyonunu indirip denermisiniz. Önceki versiyonu silin ama sonra bunu atın
- r_erarslan
- Ad: Resat Erarslan
- Has thanked: 76 time
- Been thanked: 16 time
Boundless yazdı:r_erarslan yazdı:Server'a giremiyorum. İlk sayfada paylaşılan linki indirdim day ve night diye iki versiyon var. Serverda pist sadece istanbul_park diye geçiyor "unavaible content" uyarısı veriyor.
viewtopic.php?f=12&t=903
burdaki 1.4.1 versiyonunu indirip denermisiniz. Önceki versiyonu silin ama sonra bunu atın
v1.4.1 linkine tıklayınca yine v1.6'yı indiriyor arkadaş linkleri güncellemiş
-
- Ad: Barış Karasakız
- Has thanked: 19 time
- Been thanked: 20 time
Server bende çalışıyor sorunsuz, bu sayfadakileri indirmiştim. Silip baştan dene istersen.
O değil de ABS olaydı iyiydi. Bu tırt dfgtlerle kontrol edilmiyor, bi de sol ayak alışmış, debriyaja basar gibi lönk diye basıyorum
.
O değil de ABS olaydı iyiydi. Bu tırt dfgtlerle kontrol edilmiyor, bi de sol ayak alışmış, debriyaja basar gibi lönk diye basıyorum

Barış Karasakız
Boundless yazdı:Ufkbba yazdı:Malesef takvim bana hiç uymuyor. Bu ay cumartesi günleri full calışıyor olacağım. Turnuvadan cekiliyorum benim yerime başka bir pilot yarışabilir. Katılan herkese başarılar.
Nedir bu vardiyalardan çektiği)
Valla en sonunda istifa edicem

- Boundless
- Forum Yöneticisi
- İletişim:
Ufkbba yazdı:Boundless yazdı:Ufkbba yazdı:Malesef takvim bana hiç uymuyor. Bu ay cumartesi günleri full calışıyor olacağım. Turnuvadan cekiliyorum benim yerime başka bir pilot yarışabilir. Katılan herkese başarılar.
Nedir bu vardiyalardan çektiği)
Valla en sonunda istifa edicem![]()
şampiyonluğumu engelliyorsunuz de bas istifayı

- fatih8134
- Ad: Fatih
- Has thanked: 28 time
- Been thanked: 3 time
İnternetimdeki kesintiden dolayı ilk yarışa katılamadım.katılanlara iyi yarışlar
Sen bekle bekle yarışları.Bir anda işler tersine dönsün.Sürekli şehir dışında olduğum için şimdilik yarışlarda yokum.Başarılar herkese