adnaneren1977 yazdı:BUĞRA KARDEŞ DEN SES YOK YARIŞIN ANLATIMINI BEKLİYORUZ.BİDAHA BANA
EDNAN DEDİYSE ONU MAHKEMELERDE SÜRÜN SÜRÜN SÜRÜNDÜRECEMDE O YÜZDEN BEKLEMEDEYİM

Şey öhöm öhöm demiş olabilirim hepsi Serkanın suçu bana o şekilde sunum yapmamı söyledi

Kamera açılarına gelincede bakın şimdi sizler kendi açınızdan düşünüyorsunuz yani siz sim pilotusunuz araç arkası kamera sizin için need for speed oynayan adamın kafası o kafalara gelcek adamlar değilsiniz biliyorum.
Ancak izleyenler öyle olacak yani oke dikkat ederim diğer açıları kullanmak için ama mevzuyu bide böyle düşünün memleketede sizler gibi kaç profesyonel sim pilotu var kaç tane araç arkası kamera ile oyun oynayan adam var. Herkese hitap etmek zorundayız.
Araç arkası kamera her türlü detayı çok rahat gösterdiğim bi yer pist üstü kameralar'dan aksiyon dolu anlar gösterilmiyor yani bunu bizzat denedim iki araç birbirini geçerken yada bir araç diğerine atak yaparken en hoş görüntü oradan geliyor.
Yinede dikkat ederim fakat bu huhuslarıda göz ardı etmemek lazım tüm yarışı uzak kamera yada araç içi ile göstersem sizden ve benden başka bir allahın kulu izlemez o yarışı kaç tane mesaj aldım ben abi bu hngi oyun bu arabalar ney DTM ney lan gibilerinden yurdum insanı ne bilsim sim asetto falan filan