Special Events13 MAYIS 2017 CUMARTESİ NORDSCHLEİFE OLD DTM YARIŞ

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı
MFlys
Ad: Mustafa Uçar
Has thanked: 7 time
Been thanked: 27 time
İletişim:

Re: 13 MAYIS 2017 CUMARTESİ NORDSCHLEİFE OLD DTM YARIŞ

Mesaj gönderen MFlys »

En iyisi 1 yıldır kullanmadığım h shifterı bağlayayım:
Resim
Kullanıcı avatarı
Painkiller.
Ad: Arda
Has thanked: 64 time
Been thanked: 49 time

Mesaj gönderen Painkiller. »

Lastik yetiyor diyen bendim :D

2 tur atmıştım lastikler hala yeşil olduğunu görünce yeteceğini düşündüm yanılmışım.

Yarışa başlamadan lastik basınçlarıyla oynayınca yarışta aracı yolda tutmakta zorlandım ve lastiklerinde biteceği için pite girip lastik basınçlarıın eskiye değerleri ayarlayıp hard ile yola devam ettim. Erşan abi pitte önümde çıkınca 1 tur boyunca yakın gitmeyi başardım. Sonlara doğru lastikler bitince tek amacım yarışı bitirmek oldu.

Bitiren herkesi tebrik ederim. Erşan abi'yi ayrıca tebrik ediyorum mercedesin hakkını verdi :D
Kullanıcı avatarı
diabolus79
Süper Moderatör
Has thanked: 82 time
Been thanked: 102 time

Mesaj gönderen diabolus79 »

7 tura yetecek kadar benzin alarak başladım ben de yarışa, lastikler ve hasar için pit app'i ayarladım nolur nolmaz diyerek ki M lastikler 3. turda sarı 4. turda kırmızı olunca pite girdim, demesi gibi Arda'nın hemen önünde çıktım, tur boyunca kovalamaca gayet keyif verdi ama benim sıfır lastikler çalışmaya başlayınca ara açılıp rahatça yarışı bitirdim. Katılım güzel, yarışı bitiren sayısı da oldukça fazlaydı, değişik araçlarla mücadele etmek bakımından bu yarışlar gayet keyifli oluyor, vakit buldukça katılmak niyetindeyim.

Bitiren herkese tebrikler.
Kullanıcı avatarı
EmreDFace
Ad: Emre
Has thanked: 18 time
Been thanked: 110 time

Mesaj gönderen EmreDFace »

Bende tebrik ediyorum herkezi.Araçla bir kaç tur atmıştım yarış öncesi ve bir setup oluşturmuştum.Ancak uyguladığım setup 3. turda arka lastiklerimi bitirdi.1 tur resmen sağa sola dala dala gittim.Pite girdim.Pit beni resmen kabul etmedi.En son sinirlendim Esc ye basıp pite gireyim dedim.Ulan farenin imleci esc ye basınca çıkan back to pit yazısına gelmiyor.Zar zor sallaöayla üstüne getirdim .Bu seferde yarışa geri dönmek için en üstteki direksiyon simgesine fare imleci gelmiyor.Rahat bir 45 sn filan bunlarla uğraştım.

Yine hızlı bir tempo yakaladım ancak pitteki bu sıkıntılı durum ve birkaç iyi zaman kaybettiren spin den sonra yarışı bitirmeye odaklandım.

Medium lastik bitmiyor.10-12 lt yetiyor.Gibi bilgilerle dolduruşa geldim.Bazı arkadaşlar yazdıkları araçlarla çıkmadı.Bazıları kayıt olmadan yarıştı.bunları inceleyin yönetim.

Takım arkadaşım Erşan abiyi kutlarım.Bir startta gördüm birde yarış bitince :)

Edit: Şimdi baktımda pitteki sürem 1 buçuk dakikaymış.
Kullanıcı avatarı
Frtsan
Eğitmen Pilot
Ad: Fırat
Has thanked: 231 time
Been thanked: 282 time

Mesaj gönderen Frtsan »

Hard lastik ve dolu depoyla baadim yarisa. Yaris boyunca yakit tasarrufu ve lastik koruyarak surdum. 6. Turun icinde oyun kapandi birden. Butun caba bosa gitti. Yakit lastikler kil payi yetecek gibiydi. Sonuca yansitamamis olmak uzucuydu. Yarisi tamamlayan herkesi tebrik ederim. Guzel bir deneyimdi benim icin.
Kullanıcı avatarı
FurkanOzcan
Ad: Furkan Özcan
Has thanked: 228 time
Been thanked: 251 time
İletişim:

Mesaj gönderen FurkanOzcan »

Beyler yarışa katılmadım ama merak ettim özellikle Erşan'ın yazısından sonra. Pit app'i çalışmayan oldu mu aranızda?
Kullanıcı avatarı
EmreDFace
Ad: Emre
Has thanked: 18 time
Been thanked: 110 time

Mesaj gönderen EmreDFace »

FurkanOzcan yazdı:Beyler yarışa katılmadım ama merak ettim özellikle Erşan'ın yazısından sonra. Pit app'i çalışmayan oldu mu aranızda?

Benim oldu işte , pite girdim ancak önceden ayarladığım durumlar olmadı esc ile pit yaptım.
Kullanıcı avatarı
Painkiller.
Ad: Arda
Has thanked: 64 time
Been thanked: 49 time

Mesaj gönderen Painkiller. »

FurkanOzcan yazdı:Beyler yarışa katılmadım ama merak ettim özellikle Erşan'ın yazısından sonra. Pit app'i çalışmayan oldu mu aranızda?

Pit app calisti ama yaristan sonra mouse hic bir sekilde tepki vermedi. Ayrica oyun bana kasiyor gibi geldi oynarken.
Kullanıcı avatarı
MUE
Süper Moderatör
Ad: Mehmet Uğur
Has thanked: 690 time
Been thanked: 292 time
İletişim:

Mesaj gönderen MUE »

5 6 Defa pistte çıktım yarıştan önce. Bunlardan 1 tanesi geçerli oldu sanırım. :) Bir iki ayar kurcaladım aracın stabil olması için. Birazda oldu. Sıralamada çok iyi gidiyordum iyi süre gelecekti fakat, viraja gelmeden önce frenajı kaçırdım ve durmadı araç. Ve pist dışı.

5. Sırada güzel bir start alarak, ilk viraja temkinli girdim ve öndeki aracı geçmeyi zorlamadım hemen. Hız kesip arkasına geçtim. Ve bir süre öyle devam ettik. Pilotlarında hata yapması ile de üst sıralara çıktım. Güzel bir yarış oldu, sevdiğim pist, sevdiğim araç ve podyum görmek gerçekten güzel oldu. Ve ayrıca ilk. :)

Emre abi, senin freni kaçırıp duvara girdiğini görünce içim acıdı :D Gitti güzelim araba. :D Keyifli yarıştı. Biterenlere ve Erşan abiye tebrikler tekrardan.
Önceden tahmin edebildiğiniz ve edemediğiniz şeyler vardır. O tahmin edemediğiniz en tehlikeli şeylerdir.
Never Ever Stop Dreaming
/MEHMETUGURE

Kullanıcı avatarı
car_lover
Süper Moderatör
Ad: Semih Emre
Has thanked: 154 time
Been thanked: 278 time

Mesaj gönderen car_lover »

Bende hiçbir sorun olmadı. İlk virajda duramayıp yanlışlıkla birine atak yaptım kim bilmiyorum kusura bakmasın :mrgreen:

“Special Events” sayfasına dön