iRacingiRacing

iRacing konuları

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı
NedimGBT
Ad: Nedim GBT
Has thanked: 135 time
Been thanked: 67 time

Re: iRacing

Mesaj gönderen NedimGBT »

24 Eylül 10 saat Petit lemans ve 29 Ekim de 24 saat lemans etkinliğinde görüşmek üzere ,
Yayın linkini bu başlıkta paylaşacağım.

Gece gündüz döngüsü bir ihtimal mart 2017 güncellemesine kalacak gibi.
Reznor
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 time

Mesaj gönderen Reznor »

r_erarslan yazdı:10 yıl önce çıkmış GTR2'de olan gece gündüz döngüsünün en pahalı sim olan iRacing'de olmaması ilginç. Üstelik bir çok 24 saat organizasyonu düzenliyorlar ben olmadığını bilmiyordum.

Bildiğim kadarıyla iRacing, NR 2003 üzerine inşa edilmiş bir oyun. Bu açıdan çok da şaşırtmıyor her şeyi olan simülasyonun ufak tefek detaylarda çözüm getirememesi (başta animasyonlar olmak üzere). Yine de oyunun içerik ve özellik olarak geldiği nokta hayranlık uyandırıcı.
Kullanıcı avatarı
NedimGBT

https://www.youtube.com/watch?v=UXK8WLNzQzQ

iracing Vln 4 saat onboard stream .

iyi seyirler ....
Kullanıcı avatarı
Ozan Ulkugil
Ad: Ozan Ülkügil
Has thanked: 29 time
Been thanked: 64 time
İletişim:

Mesaj gönderen Ozan Ulkugil »

6 Aralık'a kadar mevcut ve süresi dolmuş üyelikler için % 25 kampanyası devam ediyor.

Geçtiğimiz senelerde 49$'a % 50 indirimle yarışmanın hayal olması dışında 5$'lık üyelik yıldönümü kredisini de kaldırmışlar. Yeni üyelere % 50 indirim yapılırken mevcut üyelere % 25'lik üvey evlat indirimi de ayrı bir konu. :evil:

Amerika dışında yaşayan çoğu insan için bu fiyatlarla oyun gözden düşüyor maalesef. Forumlarda sayfalarca tepki var ama yöneticilerin insafa geleceklerini hiç sanmıyorum. En azından DLC sistemine geçip belli araçları ve aynı serideki araçları pakette toplayıp indirim yapsalar kendileri için iyi olur.

24 Saat Le Mans'da araçta görünür hasar olmamasına ve tamir vermemesine rağmen HPD LMP2 ile yakıt tasarrufu yaparak yarışı kazanmıştık. Benim için üyelik yenilemediğim taktirde son güzel anı olarak kalacak :)

Resim
Kullanıcı avatarı
Painkiller.
Ad: Arda
Has thanked: 64 time
Been thanked: 49 time

Mesaj gönderen Painkiller. »

Ozan Ulkugil yazdı:6 Aralık'a kadar mevcut ve süresi dolmuş üyelikler için % 25 kampanyası devam ediyor.

Geçtiğimiz senelerde 49$'a % 50 indirimle yarışmanın hayal olması dışında 5$'lık üyelik yıldönümü kredisini de kaldırmışlar. Yeni üyelere % 50 indirim yapılırken mevcut üyelere % 25'lik üvey evlat indirimi de ayrı bir konu. :evil:

Amerika dışında yaşayan çoğu insan için bu fiyatlarla oyun gözden düşüyor maalesef. Forumlarda sayfalarca tepki var ama yöneticilerin insafa geleceklerini hiç sanmıyorum. En azından DLC sistemine geçip belli araçları ve aynı serideki araçları pakette toplayıp indirim yapsalar kendileri için iyi olur.

24 Saat Le Mans'da araçta görünür hasar olmamasına ve tamir vermemesine rağmen HPD LMP2 ile yakıt tasarrufu yaparak yarışı kazanmıştık. Benim için üyelik yenilemediğim taktirde son güzel anı olarak kalacak :)

Sen kesin yenilersin ozancım ww
Kullanıcı avatarı
Ozan Ulkugil
Ad: Ozan Ülkügil
Has thanked: 29 time
Been thanked: 64 time
İletişim:

Mesaj gönderen Ozan Ulkugil »

Painkiller. yazdı:
Ozan Ulkugil yazdı:6 Aralık'a kadar mevcut ve süresi dolmuş üyelikler için % 25 kampanyası devam ediyor.

Sen kesin yenilersin ozancım ww

Üye olarak 15$ kazandırırsan neden olmasın Ardacım :D

Resim
Cetmen
Ad: Hüseyin çetmen
Has thanked: 16 time
Been thanked: 5 time

Mesaj gönderen Cetmen »

Dün gece 1 yıllık üyelik aldım ama şuanda ne yapmam gerektiğini hiç bilmiyorum time trial mınyapayım antrenman mı yapayım yoksa yarışa mı gireyim ve hangi arabayı ve pisti almalıyım bana yardımcı olursanız çok sevinirim
Kullanıcı avatarı
ahmetis
Ad: Ahmet Demircan
Has thanked: 27 time
Been thanked: 172 time

Mesaj gönderen ahmetis »

Sıfırdan başlıyorsanız öncelikle hayırlı olsun başladığınız seri rookie class olacak.Bu sınıfta kimse kaçıncı bitirdiğine bakmaz önemli olan mazda cup yarışlarından 0 hata ile dönmektir.Hatırladığım kadarıyla rookie class da zaten pist almanıza gerek yok sizde olan pistlerden sezon yapıyorlardı.Tavsiyem yarışa girmeden önce 2 gün antrenman yapıp kendinizi görün ve yarışlara sıralama turlarına katılmadan girip arkalardan hatta pit yolundan başlayın mümkünse :D rookie de kasap çok ve D sınıfına çıkmanız için yarışı hatasız bitirmeniz gerekiyor.Bu şekilde kısa zamanda D serisine çıkarsınız.Sonrası size kalmış araç, pist alıp sınıfınıza uygun serilerde yarışacaksınız irating yükseltecekseniz ne kadar yüksek olursa o kadar dişli odaya düşersiniz.Aşağıya da kendi kanalına ait olan videoları koyuyorum oradan da bilgi alabilirsiniz.

https://www.youtube.com/playlist?list=P ... D7A5EB18CD
Cetmen
Ad: Hüseyin çetmen
Has thanked: 16 time
Been thanked: 5 time

Mesaj gönderen Cetmen »

saolun teşwkkürler
Kullanıcı avatarı
NedimGBT

https://youtu.be/yKjeo0UoCiY
Team Turkey Motorsport Daytona 24 Saat Canlı yayını.
İyi Seyirler ....

“iRacing” sayfasına dön