Sim Racing DonanımlarıGarantili G923 verip garantisiz T300RS alınır mı?

Sim Racing donanımları hakkında her şey.

Moderatör: Moderatörler

gapirkont
Ad: fırat

Garantili G923 verip garantisiz T300RS alınır mı?

Mesaj gönderen gapirkont »

Şuanda G923 kullanmaktayım, cihazımın 1.5 yıl garantisi var kutu fatura her şeyi mevcut. Bir takas teklifi geldi, arkadaş T300RS veriyor, tam 2 yıllık geçen hafta bitmiş garantisi, faturası var kutu garantisi yok, üste de 3000tl para istiyor. Sorum şu, sizce böyle bir takasa girmeye gerek var mı, garantisi olmayan T300 herhangi bir sorun çıkartabilir mi? Takası kabul edecektim hemen ancak elimde kalır diye korkuyorum cihaz.
Kullanıcı avatarı
Aranel Ciryatan
Forum Yöneticisi
Ad: Mehmet
Has thanked: 217 time
Been thanked: 901 time
İletişim:
Aranel Ciryatan’s avatar
Loading…

Re: Garantili G923 verip garantisiz T300RS alınır mı?

Mesaj gönderen Aranel Ciryatan »

gapirkont yazdı: 03 Nis 2025, 21:09 Şuanda G923 kullanmaktayım, cihazımın 1.5 yıl garantisi var kutu fatura her şeyi mevcut. Bir takas teklifi geldi, arkadaş T300RS veriyor, tam 2 yıllık geçen hafta bitmiş garantisi, faturası var kutu garantisi yok, üste de 3000tl para istiyor. Sorum şu, sizce böyle bir takasa girmeye gerek var mı, garantisi olmayan T300 herhangi bir sorun çıkartabilir mi? Takası kabul edecektim hemen ancak elimde kalır diye korkuyorum cihaz.
Şahsen ben garantisi bitmiş bir T300 almam. T300'lerde güç kaynağı base içinde bu nedenle en ufak elektrik sorununda ürün çöp olabiliyor. Ayrıca 2025 itibariyle artık kayışlı ürüne yatırım yapılmaz. İmkan ve ihtiyaç varsa G923 satılır yerine Direct Drive bir ürün alınır.
The World is Mine!

“Sim Racing Donanımları” sayfasına dön