Endurance Yarış Günlükleri1.Resmi test seansı-İstanbulpark-16.11.2017 Perşembe

Takvim, resmi ve test yarışları ile ilgili bilgiler

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı
Taner
Süper Moderatör
Has thanked: 247 time
Been thanked: 416 time

1.Resmi test seansı-İstanbulpark-16.11.2017 Perşembe

Mesaj gönderen Taner »

16-11-2017 Perşembe1.Resmi test seansını İstanbulpark'ta yapacağız. Bu seans sadece serbest antrenman tarzında olup, pilotların klasmanlar arasına birbirine uyumu amacıyla düzenlenecektir.

Test saati: 21:30

Süre: 90 dakika

Araçlar: Prototip-2 ve GT3

-Her takım en az 1 araçla seansa katılmak zorundadır.

-Takım sahipleri seansa katılacak pilot listelerini kendi sayfalarında seans başlamadan en geç 24 saat içinde belirtmek zorundadırlar.

-Garajlar yeterli geldiği sürece araç sayısında kısıtlama yapılmayacaktır.

-Seans canlı yayınlanacak olup, özellikle takım sahiplerinin canlı yayına alınması için hazır bulunmaları rica olunur.

-Seanslar resmi seanslar olup yarış, organizasyon ve forum kuralları geçerli olacaktır. Bu yüzden bütün pilotlar kamuya açık alanda sesli ve yazılı paylaşımlara son derece dikkat etmek zorundadırlar.

Bütün takım sahipleri ve pilotlara bol şanslar.
Kullanıcı avatarı
Taner
Süper Moderatör

Re: 1.Resmi test seansı-İstanbulpark-14.11.2017 Salı

Mesaj gönderen Taner »

Akademi ligindeki gecikmeden dolayı seans süresi 30 dakika kısaltılmıştır. Başlama saati 23:15. Herkese bol şanslar.
Kullanıcı avatarı
Taner
Süper Moderatör

Re: 1.Resmi test seansı-İstanbulpark-16.11.2017 Perşembe

Mesaj gönderen Taner »

Teknik altyapı sorunlarından dolayı test seansı 16.11.2017 Perşembe gününe ertelenmiştir. Bu erteleme için özür dileriz.
Kullanıcı avatarı
Ahmet Tokmak
Ad: Ahmet Tokmak
Has thanked: 53 time
Been thanked: 84 time

Mesaj gönderen Ahmet Tokmak »

Ahmetin Dlc leri henüz almaması ve Melihin şehir dışında olmasından dolayı testlere sadece ben katılabildim. Biraz kör bir seans oldu benim için diyebilirim. Çünkü aracı gerçek manada ilk kez sürme fırsatım oldu. Setup konusunda hiçbir önbilgi olmadan defaulta yakın ayarla rakiplerinizin de stratejilerini yakıt yüklerini bilmediğinizden elinizde ideal tur zamanı referansı olmadığı için sadece sürüş hislerine odaklandım. Hız olarak nasıl bir tempoya sahip olduğumu bilmesem de ilk hislerim güzeldi. 1.5 saatlik test seansı henüz araca yeni geçen biri için oldukça kısa bir zaman. Setup konusunda ne yazık ki yeni herhangi bişey deneyemedim. Araçta dikkatimi çeken herhangi bir tempo kaybında veya bir gt3 aracı arkasında 1-2 viraj beklemenizde lastikler ideal ısıdan bir anda uzaklaşıyor ve tekrar ideal ısıyı yakalamak bir kaç turunuza mal oluyor. Med lastikler için durum böyleydi.

P2 araçları bugün birbine oldukça yakındı. Ama elbette kimse gerçek hızını göstermedi. Sanırım Malezya sıralama turlarına kadar gerçek farkları anlayamayacağız.
Kullanıcı avatarı
Boundless
Forum Yöneticisi
Ad: Engin
Has thanked: 630 time
Been thanked: 685 time
İletişim:

Mesaj gönderen Boundless »

ilk seans süreleri aşağıdaki gibidir

Resim
Kullanıcı avatarı
EmreDFace
Ad: Emre
Has thanked: 18 time
Been thanked: 110 time

Mesaj gönderen EmreDFace »

Yıl 2004 İstanbul Kurtköydeyim Bir arkadaşımı ziyaret için Çiftlik köydeki evine gittim.Saat akşam 18:00 oldu havada iyice kararınca dedim ben döneyim., Abi bir sis ...Bir metre önümü görmüyorum.
Gökbeyli bulvarından saldım aracı .Arkadaş karşıdan gelen bir araçda yok ortalık öyle bir ıssız öyle bir sessiz.Tırstım ulan.Uzunları açtım yok , sis açtım yok ,Herşeyi kapattım ,yok görmüyorum arkadaş önümü.
Dedim sağa bir yere çekeyimde bari biraz sis durulsun geç gideyim sıkıntısız gideyim.

İnceden sağa veren bir patika yola girdim.Yolda çizgiler filan ..dedim köye bak adamlar ne yol yapmış.Sonunu merak ettim yolun.1 km kadar daha gittim.

Arkadaş önüme stad gibi bir yapı çıktı.İçimden diyorum beşiktaşta bile böyle stad yok adamlar ne yapmış be.Meraktan araçtan inip yanına gideyim dedim.

Abi İstanbulparkın şantiyesine girmişim.
Kullanıcı avatarı
Boundless
Forum Yöneticisi
Ad: Engin
Has thanked: 630 time
Been thanked: 685 time
İletişim:

Mesaj gönderen Boundless »

EmreDFace yazdı:Yıl 2004 İstanbul Kurtköydeyim Bir arkadaşımı ziyaret için Çiftlik köydeki evine gittim.Saat akşam 18:00 oldu havada iyice kararınca dedim ben döneyim., Abi bir sis ...Bir metre önümü görmüyorum.
Gökbeyli bulvarından saldım aracı .Arkadaş karşıdan gelen bir araçda yok ortalık öyle bir ıssız öyle bir sessiz.Tırstım ulan.Uzunları açtım yok , sis açtım yok ,Herşeyi kapattım ,yok görmüyorum arkadaş önümü.
Dedim sağa bir yere çekeyimde bari biraz sis durulsun geç gideyim sıkıntısız gideyim.

İnceden sağa veren bir patika yola girdim.Yolda çizgiler filan ..dedim köye bak adamlar ne yol yapmış.Sonunu merak ettim yolun.1 km kadar daha gittim.

Arkadaş önüme stad gibi bir yapı çıktı.İçimden diyorum beşiktaşta bile böyle stad yok adamlar ne yapmış be.Meraktan araçtan inip yanına gideyim dedim.

Abi İstanbulparkın şantiyesine girmişim.

sonunda ayı, tecevüz falan bekledim ama pist çıktı :D

“Endurance Yarış Günlükleri” sayfasına dön