Hakikaten çok keyifli, seviyeli, çekişmeli ve öğretici bir sezon oldu. Zirveye oynayan birbirinden iyi pilotlarla dolu harika bir ekip var. Gerek bireysel, gerek takımlar arası mücadele heyecan doluydu. Üst sıralar yarıştan yarışa sürekli el değiştirdi. Bunun yanında, benim gibi sim dünyasına henüz yeni adım atmış acemi arkadaşlar olarak da ciddi tecrübe edindik, kendimizi geliştirmeye çalıştık.
İstikrarla zirvede yer alan ve böyle kaliteli ve rekabetçi pilotlar arasından bireysel şampiyonluğa farkla uzanan @
ZaferDerelioğlu nu tebrik ederim!
Ama herşeyin ötesinde organizasyona rengini çalan, ekip olarak yakalanan samimi arkadaşlık ortamı oldu. Öyle zannediyorum ki kazanan-kaybeden farketmeksizin yarışlara katılan herkes büyük keyif aldı. Tatlı çekişmeler, sezona damgasını vuran enstantaneler ve bunlara referansla birbirine takılmalar da turnuvanın tuzu biberi oldu.
Hiç bir yarışta, bırakın sürtüşme veya gerginliği, en ufak bir tatsız diyalog dahi yaşanmadı. Yarış içinde kaçınılmaz olarak yaşanan temas ve hatalarda ise bütün taraflar her seferinde büyük olgunluk ve iyi niyet gösterdiler. Bu manada buradaki pCars ailesinin bir üyesi olmaktan büyük memnuniyet duyuyorum. Umarım bu güzel ve kaliteli ortam daha uzun süre devam eder.
Henüz ilk sezonumuz olmasına rağmen, oldukça mütevazi bir başlangıçtan bugün gelinen nokta gerçekten mutluluk verici. Tabi ki bu organizasyonun ortaya çıkışında ÇOK büyük emekleri olan @
Zin e kocaman teşekkür borçluyuz. ne kadar yarışlarda bana garezi olsa ve tekerime çomak yerine tornavida soksa da

Hakan Abi'nin yeri ayrı.
Son olarak, kendisiyle takım arkadaşı olmaktan onur duyduğum ve yarışlarda alabileceğim en iyi sonuçları almaya çalışarak puanını çok fazla aşağı çekmemeye çabaladığım, adamlığın son chapter'ı kıymetli takımdaşım @
ozkan_343 e de çok teşekkür ediyorum. seninle takım olmak büyük keyifti ortak. Brit Speed Demons'ın yüzü bu sezon çeşitli entrikalar ve şanssızlıklar ve vardiyalar

yüzünden gülmedi ama, ilerde bir gün bu ruhu tekrar diriltmek ümidiyle