Sim Racing DonanımlarıGPXSİMRACİNG Ürünleri hakkında bilgi

Sim Racing donanımları hakkında her şey.

Moderatör: Moderatörler

Cevapla
MenetOguzcan
Mesajlar: 1
Kayıt: 21 Mar 2022, 16:53
Ad: Oğuzcan Menet
Been thanked: 1 time

GPXSİMRACİNG Ürünleri hakkında bilgi

Mesaj gönderen MenetOguzcan »

Merhaba arkadaşlar..
Bir süredir fanatec, simcube gibi premium bir ekipman topluluğu dizme derdindeyim. İnstagram üzerinde gezerken sponsorlu bir reklam denk geldi. GPXSİMRACİNG şeklinde.
Reklama tıkladığımda bir takım simracing ekipmanlarına denk geldim. Pedal setlerinin heusinkveld ultimateye çok benzer olduğunu ve ayrıca potasyo metre özelliğini içerdiğini de görünce firmayı araştırmaya başladım. Firma adresine baktığımda bir de ne göreyim firma Konyada.. :D Yerli bir marka olduğunu görünce daha da heyecanlandım açıkçası. Ancak yaptığım tüm araştırmalara rağmen firmanın ürünleri hakkında ne bir yorum ne de inceleme videosu göremedim.
gpx sim racing blue 92 pedals ultimate pedal seti çok dikkatimi çekti. Bu firmanın ürünleri hakkında bilgi sahibi olan, yardımcı olabilecek bir forumdaşımız var mıdır ?
Kullanıcı avatarı
Boundless
Forum Yöneticisi
Mesajlar: 1574
Kayıt: 16 Mar 2016, 17:56
Ad: Engin
Konum: istanbul
Has thanked: 631 time
Been thanked: 685 time
Yaş: 44
İletişim:

Re: GPXSİMRACİNG Ürünleri hakkında bilgi

Mesaj gönderen Boundless »

Technomost oyun salonları lünaparklar gibi yerlere ürün yapan bir firmanın ev versiyonu setleri. Ürünleri özellikle bahsettiğin pedal seti çok güzel gözüküyor ama kullanan veya deneyene hiç rastlamadım. Fiyat olarak çok uygun denemez (bahsettiğin pedal seti 7500TL) ama ürün iyiyse denenebilir. Fanatec V3pedal seti yaklaşık 6500tl, CSL yeni seri 3lü manyetik sensörlü pedali 3200TL vergiler hariç kendini dunyada kanıtlamış manyetik sensörlü thrustmaster TLCM gibi bir pedal setide (amazonda) 3500TL ve kullanan herkes memnun. GPX pedallarda ayrıca eski ve tozdan çok etkilenen Potasiyometre ve benzeri taşıyıcı sistemler kullanılmamıştır, TLCM ile goruntu dışında hemen hemen aynı özelliklerde ve fiyat 2 katından fazla.

Kendi üretimimiz olan bir pedal setini dünyaca kendini kanıtlamış pedallarla yarışır bir fiyat yerine gümrük vergisiz kargosuz ötv siz almak isterdik. Ama gerçekten çok iyi ve fiyatını hakeden bir sette olabilir, çöpte olabilir. Ben şahsen TLCM alırdım bu kadar para vereceksemde gider fanatec alırdım.
Cevapla

“Sim Racing Donanımları” sayfasına dön