1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Content Manager

Gönderilme zamanı: 25 May 2016, 17:14
gönderen Emin Babaoglu
Merhaba arkadaşlar; Assetto Corsa temanızı değiştirmek istemez misiniz?

Content Manager

Bu uygulamanın iki sürümü bulunuyor. Hafif ve tam. Hafif sürüm bazı özelliklere erişimi kapatıyor; çokoyunculu mod, içerik modu vb.

Tam sürüm ise uygulamanın sunduğu tüm özelliklere sınırsız erişim sunuyor. Tam sürümü elde etmek için Paypal veya Yandex üzerinden sizin belirleyeceğiniz miktarda bir ödeme yapmanız gerekiyor. Böylece ödeme yapmak sadece uygulamanın tam sürümünü almakla kalmayıp bu projeyi desteklemenizi ve daha ileri geliştirmelere de katkıda bulunmanızı sağlıyor.

Re: Content Manager

Gönderilme zamanı: 25 May 2016, 19:50
gönderen antking
denedin mi stabilitesi nasıl

Re: Content Manager

Gönderilme zamanı: 25 May 2016, 21:02
gönderen Emin Babaoglu
@antking Denedim az önce, uygulama hiç oyun menüsüne girmeden masaüstünde açılan penceresi aracılığıyla araç-pist seçimi ve gerekli ayarlamaları yapıp "go" dedikten sonra direk yarışa bağlıyor :D Biliyorsunuz normalde yarışa başlayabilmek için oyun menü ekranının gelmesi ve bundan önce de bazı yüklemeleri yapması gerekiyor. Bu kısım bende biraz sürüyor :)

Bu uygulama sayesinde pistteki aracımıza ulaşmak çok daha hızlı oluyor kanaatindeyim.

Yalnız hafif sürümün bazı özellikleri kapatması haricinde "challenges" başlığı ve oyun ayarları(kontroller, ek uygulamalar vb.) başlığı, uygulama hâlâ geliştirilme aşamasında olduğu için kapalı.

Bunun yanında "msvcp140.dll" dosyası benim pcde eksik olduğu için yarışa bağlanırken yükleme bitiminde yarış ekranı kendiliğinden gelmiyor. Ben de "ctrl+alt+del" yapıp hata penceresini kapattıktan sonra o ekrana ulaşabiliyorum. Dosya eksiği Visual C++ Redistributable 2015 paketi yüklenip giderildiğinde yarış ekranı, yüklemeden sonra gelecektir düşüncesindeyim.

Re: Content Manager

Gönderilme zamanı: 26 May 2016, 08:34
gönderen Boundless
Bende inceledim geçengün düşük versiyonda yarışlardan birçok özelliğe kadar kapalı para verip satın almak gerekli. Denemedim ama çokta gerekli değil gibi

https://www.youtube.com/watch?v=NeP7ZojmNqU#action=share

Re: Content Manager

Gönderilme zamanı: 26 May 2016, 08:44
gönderen antking
teşekkür ettim detaylı açıklama için deneyelim bakalım bi. Çok kullanışlı gibi duruyor.

Re: Content Manager

Gönderilme zamanı: 26 May 2016, 08:45
gönderen antking
Boundless yazdı:Bende inceledim geçengün düşük versiyonda yarışlardan birçok özelliğe kadar kapalı para verip satın almak gerekli. Denemedim ama çokta gerekli değil gib i

https://www.youtube.com/watch?v=NeP7ZojmNqU#action=share


kunos aslında kendi arayüzünü düzeltse bunlara gerek kalmıcak kunos yüzünden millet ugrasıyor bu işlerle