1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Ahmet İbiş

Gönderilme zamanı: 01 May 2016, 14:12
gönderen ahmetibis
Merhaba ben Ahmet 1993 doğumluyum. beylikdüzünde oturuyorum metalurji ve malzeme mühendisliği mezunuyum iş arıyorum bu sıralar :D hobi olarak sanal modifiye ve otomobil tasarımı yapıyorum. uzun zaman nfs serileri ile takılıyordum. 2011 de sanal modifiye forumundan arkadaşlar LFS den bahsettiler mouse ile 3 yıl kadar onu oynadık sıkmaya başlayınca bıraktım. internette gezinirken assetto corsayı gördüm tabi sim olduğunu bilmiyordum ve klavye ile oynaya başladım "ıgh! bu ne biçim oyun kim onar bunu" tepkisini verdim sonra öğrendimki direksiyonda çok farklıymış. cüzzi bütçem ile dfgt aldım ve oynamaya başladım. eventlerde görüşmek dileğiyle.

Re: Ahmet İbiş

Gönderilme zamanı: 01 May 2016, 14:53
gönderen antking
hoşgeldin aramıza. Keşke 2 hafta daha erken gelseydin sezona katılabilirdin. eventlar sık sık düzenleniyor. Oralarda görüşürüz.

Re: Ahmet İbiş

Gönderilme zamanı: 01 May 2016, 16:59
gönderen Boundless
Hoşgeldin aramıza

Re: Ahmet İbiş

Gönderilme zamanı: 06 Kas 2019, 14:55
gönderen ahmetibis
Tekrardan selamlar. Uzun bir aradan sonra tekrar ekibe dahil olmaya geldim. Bir kaç etkinlikte yarışmaya çalıştım gerek kendi beceriksizliğim olsun gerek yetersiz donanım ve ekipman olsun kendim de sıkıntılar yaşadım ve diğer arkadaşlara da sıkıntılar yaşattım. şuan bu sıkıntıları aştığımı düşünüyorum. yeni sezon açılana kadar kendimi geliştirmek için antrenmanlara başlayacağım, umarım yeniden ve uzun süreli simracerstr kadrosuna dahil olabilirim. herkese kazasız yarışlar temiz sürüşler.