Special Events ⇒ 3 SAAT Le Mans WEC Round 2 07.07.2017
Moderatör: Moderatörler
- Sorbetto
- Ad: Ömer Can Uçan
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 time
Re: 3 SAAT Le Mans WEC Round 2 07.07.2017
Uzun süre sonra pistlere dönmek güzeldi. Özellikle yarışın başında çok hata yaptım, sonrasında da tempom iyi değildi ama yine de keyifli bir yarış oldu. Yarışlara uzun süre ara verdikten sonra 2 saate yakın bir süre yarışta kalabilmek sevindirici, tabii finish'i görmek isterdim ancak 8. sırada yalnız başıma turlamaya devam ederken ağır bir kaza meydana geldi ve yarışa devam edemedim. Şimdiden yarışı tamamlayabilen arkadaşları tebrik ediyorum 

- r_erarslan
- Ad: Resat Erarslan
- Has thanked: 76 time
- Been thanked: 16 time
Yarışa geç kaldım ama 3 saatlik yarış diye girdim daha ilk turda Porsche virajlarının çıkışında dışarı taştım baktım 20 sn. durma cezası vermiş. Daha önce 20 sn. ceza olduğunu bile görmemiştim. Pistin dışında bekledim ama piste geri döndüğümde galiba pist dışında olduğumdan cezamı çekmiş saymadı hala uyarı duruyordu. Pite girdim bu seferde diskalifiye etti. Serverden çıktım girdim bir daha başladım 3-4 tur içinde bu seferde Mulsanne düzlüğünde dışarı taştım diye iki sefer ceza verdi (normalde orası pist sınırları içinde) sonunda dayanamadım çıktım.
- Taner
- Süper Moderatör
- Has thanked: 247 time
- Been thanked: 416 time
Rezalet bir ceza sistemi. 20 sene önceki yarış oyunu mantığından daha fazla akıllı ceza geliştirmeye üşenen beyincik ya da " hadi olsun olsun, boşver, böyle iyidir " mantığındaki Akdeniz insanının kafasından çıkmış bir rezillik. Bu kadar keyifli yarışın içine ettiler yani. Bravo Assetto Corsa. Hiç bir zaman sakın tam yapma bir şeyi. Hep eksik kalsın ki biz çomarlar peşinden ayrılmayalım.