Boundless yazdı:Adnan serveri yalama yaptın olum gir çık gir çık
HAKLISINDA GİREN BENDİM AMA ÇIKAN BEN DEĞİLDİM
Moderatör: Moderatörler
Boundless yazdı:Adnan serveri yalama yaptın olum gir çık gir çık
Aranel Ciryatan yazdı:Erşan DTM sonrası kesinlikle keyifli olacak. Bildiğin arabayı sürmekten zevk alıyorum. Gerçi aldığım 2 sağlam ceza beni bitirsede yinede çok eğlendim
AlperAkbilgi yazdı:Abi kusura bakma frenlemelerim dengesizdi sana da istemeden arkadan carptim. Umarim yarisini ciddi olcude etkilememistir.
diabolus79 yazdı:Aranel Ciryatan yazdı:Erşan DTM sonrası kesinlikle keyifli olacak. Bildiğin arabayı sürmekten zevk alıyorum. Gerçi aldığım 2 sağlam ceza beni bitirsede yinede çok eğlendim
knkrtl yazdı: iracing Blancpain yarışlarında da uygulanan 2 önerim var, lisans sınırı nedeniyle ben katılamayacak olsam da belki siz deneyip uygularsınız.
birincisi herkesin zorunlu en az 1 pit stop yapacağı şekilde yakıt sınırlaması koymak, 60 dakikalık bir yarışta pit stop stratejisinin önemi olacaktır mutlaka,
ikincisi de Rolling start. ilk viraj kaosunu belki biraz engelleyebilir. (bundan tam emin değilim, siz şimdiye kadar daha tecrübelisiniz kendi aranızda, belki de tam tersi daha büyük karambol olabilir:)
Aranel Ciryatan yazdı:"Start konusunda mutlaka bir şeyler yapılmalı AC'da. Böyle saçma sapan start olmaz; gaza bas sonuna kadar, kırmızılar sönünce bire tak devam; aptalca. Buna bir çare bulunmalı. Kontrol pilotta olmalı ve debriyajla kalkacak biçimde bir start yapılmalı."
@Taner bunun ayarı var. Hatta otomatik ceza kesiyor. İsterseniz böyle ayarlarım.