[align=center]

[/align]
Yeni ismimizle tazelenme sürecine başladık. Daha sessiz, daha gerçekçi, daha bireysel ve hatta daha az iddialı bir sürece giriyoruz. Takımımız iş ve okul hayatıyla meşgul, elinden geldiğince yarışlara vakit ayırabilen insanlardan oluşmakta. Bununla hem gurur duyuyorum hem de hevesimiz kadar antrenmanımız olmadığı için buruk bir hisse kapılıyorum. Fakat sistematik ve verimli çalışmayla, doğru araç ve ayar seçimleriyle katıldığımız turnuvalarda rekabetçi olacağımıza inanıyorum. Amacımız bu pilotlarımızın uzun vadede sağlam bir temel atmasını sağlayıp bu hobiden keyif alırken aynı zamanda başarılı da olmak.
Ayrıca bünyemizde bulunan ama takımımızda aktif yarışmayan pilotlar da var. Bu insanlar da tabii ki karşılıklı yarar sağladığı ve istekli oldukları sürece bünyemizde bulunmaya devam edebilirler. Ancak bilgi paylaşımı konusunda tabii ki kısıtlamalar olacak bu arkadaşlarımıza.
Umarım gelecekte hem burada hem de katıldığımız diğer organizasyonlarda her bir üyesinden çok memnun olduğum ve gurur duyduğum takımımla keyifli anılar biriktiririz.