Special EventsGT-3 Monza özel etkinliği 20-10-2016 Perşembe

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı
FatihEVREN
Ad: Fatih EVREN
Has thanked: 47 time
Been thanked: 64 time

Re: GT-3 Monza özel etkinliği 20-10-2016 Perşembe

Mesaj gönderen FatihEVREN »

[emoji106][emoji106]

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
Aranel Ciryatan
Forum Yöneticisi
Ad: Mehmet
Has thanked: 217 time
Been thanked: 903 time
İletişim:
Aranel Ciryatan’s avatar
Loading…

Mesaj gönderen Aranel Ciryatan »

The World is Mine!
Kullanıcı avatarı
AlperAkbilgi
Süper Moderatör
Ad: Alper
Has thanked: 302 time
Been thanked: 131 time
İletişim:

Mesaj gönderen AlperAkbilgi »

İlk on hileci Alper gerçek birinci
:lol: :lol: :lol: :lol:
Kullanıcı avatarı
Boundless
Forum Yöneticisi
Ad: Engin
Has thanked: 630 time
Been thanked: 685 time
İletişim:

Mesaj gönderen Boundless »

Adnan serveri yalama yaptın olum gir çık gir çık
Kullanıcı avatarı
op7ic
Has thanked: 181 time
Been thanked: 94 time

Mesaj gönderen op7ic »

Resim
A F F A L T E R B A C H
Kullanıcı avatarı
diabolus79
Süper Moderatör
Has thanked: 82 time
Been thanked: 102 time

Mesaj gönderen diabolus79 »

Evet artık klasikleşti benim spinler, çok da şaşırtıcı olmadı o bakımdan. Araca iyi hakimdim ancak ilk tur son virajdaki ilk spinle arka kanadı kırdım sanırım, hızlı virajlarda savrulmaya engel olmaya çalıştım ancak çok geçmeden baya güzel bir şekilde aracı parçaladım, bıraksam mı diye aklımdan geçse de hemen pite yönelip aracı tamir edip devam etmeye karar verdim.

Daha 5. tur mu neydi sanırım "dahice" bir kararla H lastiklere geçip depoyu fulledim. Bütük hata! Tur başına +3 sn civarında zaman eklendi direkt, viraj çıkışları da çok tehlikeli hal almaya başlayınca biraz daha yavaşlamak zorunda kaldım maalesef. Aklınızda olsun H lastikler bir halta yaramıyor, en azından bu tarz 1 saatlik yarışlarda Serkan'ın demesine göre M lastikler iş görüyor.

Alper ve Engin'le olan kapışmalar güzeldi en azından, herkesin eline sağlık, DTM sonrası GT3 çok daha keyifli olacak gibi.
Kullanıcı avatarı
Emin Babaoglu
Moderatör
Ad: Rustoocas
Has thanked: 195 time
Been thanked: 295 time
İletişim:

Mesaj gönderen Emin Babaoglu »

Bol katılımlı bir yarış oldu, bu bolluğu sağlayan arkadaşlara teşekkürler. Kazalara rağmen aksiyon vardı, Serkan'ı ve podyumu tebrik ederim.
Resim
Kullanıcı avatarı
Aranel Ciryatan
Forum Yöneticisi
Ad: Mehmet
Has thanked: 217 time
Been thanked: 903 time
İletişim:
Aranel Ciryatan’s avatar
Loading…

Mesaj gönderen Aranel Ciryatan »

diabolus79 yazdı:Evet artık klasikleşti benim spinler, çok da şaşırtıcı olmadı o bakımdan. Araca iyi hakimdim ancak ilk tur son virajdaki ilk spinle arka kanadı kırdım sanırım, hızlı virajlarda savrulmaya engel olmaya çalıştım ancak çok geçmeden baya güzel bir şekilde aracı parçaladım, bıraksam mı diye aklımdan geçse de hemen pite yönelip aracı tamir edip devam etmeye karar verdim.

Daha 5. tur mu neydi sanırım "dahice" bir kararla H lastiklere geçip depoyu fulledim. Bütük hata! Tur başına +3 sn civarında zaman eklendi direkt, viraj çıkışları da çok tehlikeli hal almaya başlayınca biraz daha yavaşlamak zorunda kaldım maalesef. Aklınızda olsun H lastikler bir halta yaramıyor, en azından bu tarz 1 saatlik yarışlarda Serkan'ın demesine göre M lastikler iş görüyor.

Alper ve Engin'le olan kapışmalar güzeldi en azından, herkesin eline sağlık, DTM sonrası GT3 çok daha keyifli olacak gibi.

Erşan DTM sonrası kesinlikle keyifli olacak. Bildiğin arabayı sürmekten zevk alıyorum. Gerçi aldığım 2 sağlam ceza beni bitirsede yinede çok eğlendim :D
The World is Mine!
Kullanıcı avatarı
AlperAkbilgi
Süper Moderatör
İletişim:

Saka bir yana fren hissiyatim tamamen kaybolmus. Ya erken yada cok gec fren yaptim hep. Lig baslamadan tekrar isinmam lazim.
Kullanıcı avatarı
AlperAkbilgi
Süper Moderatör
İletişim:

diabolus79 yazdı:Evet artık klasikleşti benim spinler, çok da şaşırtıcı olmadı o bakımdan. Araca iyi hakimdim ancak ilk tur son virajdaki ilk spinle arka kanadı kırdım sanırım, hızlı virajlarda savrulmaya engel olmaya çalıştım ancak çok geçmeden baya güzel bir şekilde aracı parçaladım, bıraksam mı diye aklımdan geçse de hemen pite yönelip aracı tamir edip devam etmeye karar verdim.

Abi kusura bakma frenlemelerim dengesizdi sana da istemeden arkadan carptim. Umarim yarisini ciddi olcude etkilememistir.

“Special Events” sayfasına dön