GT3 Sezon 1PROJECT CARS SEASON 1 GT3

Moderatörler: Moderatörler, PCars Admin, PCars Moderator

Kullanıcı avatarı
Aranel Ciryatan
Forum Yöneticisi
Mesajlar: 3331
Kayıt: 10 Mar 2016, 13:30
Ad: Mehmet
Has thanked: 215 time
Been thanked: 897 time
Yaş: 39
İletişim:
Aranel Ciryatan’s avatar
Loading…

Re: PROJECT CARS SEASON 1 GT3

Mesaj gönderen Aranel Ciryatan »

ilk 3 pilotumuzu tekrar tebrik ederim. Pilot başarıları listesine isimleriniz eklendi.
The World is Mine!
Kullanıcı avatarı
ozkan_343
Mesajlar: 280
Kayıt: 06 Nis 2016, 08:43
Has thanked: 511 time
Been thanked: 135 time

Re: PROJECT CARS SEASON 1 GT3

Mesaj gönderen ozkan_343 »

Okadar da sampiyon olman icin ugrastik zafer. Bu emeklerimi gorebilysen ne mutlu bana benide sampiyonluguna ortak etmen lazim :P :D
Kullanıcı avatarı
COJ
Mesajlar: 155
Kayıt: 10 Şub 2017, 10:13
Ad: Semih İzgi
Has thanked: 99 time
Been thanked: 154 time

Re: PROJECT CARS SEASON 1 GT3

Mesaj gönderen COJ »

Zin yazdı:@COJ Kardeşim şu grupta senin kadar yarışmayı kendine hayat biçimi olarak seçmiş bir insan görmedim. İnanılmaz efendisin, bir o kadar da hırslısın. Stabil sürüşlerin tartışılmaz mükemmel. 22 Şubat Sakitto GP'den beri her yarış seninle sürmek harikaydı. Özellikle Dubai maceramız unutulmazdı. 2.liğin için tebrik ediyorum Semih.

.


Hakan abicim çok teşekkür ederim. Dubai'de ki efsane mücadelemizi bir mini video yapayım akşam izleyelim. Mükkemel defans yapmıştın, Seni geçmeye çalışırken lastiklerimin kıpkırmızı olduğunu hatırlıyorum. Gözümde pistin Barichello'su sensin. Eski toprak. :)
Umarım herzaman aynı gridde oluruz seninle.


Şampiyona ile ilgili çok fazla yorum yazamıyorum ama sizler ile ilgili yazacağım. Başta bathurst olmak üzere özellikle Kemal abinin yaşadığı aksaklıklar, karıştığı kazalar vs. Ciddi kan kaybına sebep oldu. Takımımızın şampiyonluğu kıl payı kaçtı. Yinede kendisini tebrik ederim, mükemmel bir takım oyuncusu ve kusursuz bir pilotaja sahip. @oXideX de benim gibi 1 kere dahi pilotlar puan sıralamasına bakmadı. Yanlızca SkydiveRacing vardı bizim için. Antreman yapacak vakti olsaydı Zafer abiyi çok ciddi zorlardı. Umarım Skydive Racing'i birgün yeniden pistlerde göreceğiz. Şimdiden söylüyorum; o gün gelirse şampiyon biziz.

@ZaferDerelioğlu Tebrik ederim abi. Sezon boyu çok kaliteli bir pilotaj sergiledin. Talihsizlikler dışında sezonu kusursuz tamamladın. Hamilton'un yeteneğine sahipsin. Seni hiçbirzaman geçemeyeceğimi bilsem bile senle aynı pistte olmayı isterim.

@EV0T3CH, @blade036 Tebrik ederim. Çok iyiydiniz sezon boyu. Özellikle aracınızın karakteristiği ile bazı pistlerde çok üstün sürüş sergilediniz. İkinizle de farklı yarışlarda kıyasıya mücadeleler yaşadık. Az terletmediniz beni Tekrar tebrikler.

@ozkan_343 @Vince Ozkan abinin yoğun programı ve Tahir abinin alışma süreci sebebiyle çok mücadeleye giremedik sizle fakat, Ozkan abi katılabildiği yarışlarda gayet iyi sürüş sergiledi. Aracınız gerçekten zor bir sürüşe sahipti, Tebrik ederim.

@okufa Özellikle son yarışlardaki yükselen performansın bizi çok etkiledi. Zaten pistteki en iyi pilotlardan biriydin, 3 monitör ile daha da hızlandın. Sakitto gece yarışımızdaki üstün performansın için ayrıca tebrik ederim.

@schumacher Meriç, F1 deki performansını merakla bekliyorum. GT3 de benim en kötü kullandığım araca sahiptin. Belki daha kullanışlı bir araba sana daha iyi bir sonuç getirebilirdi. Neşen ve katılımın için teşekkürler ve tebrikler.

@fcaglayan Formula A sezonunda daha hızlı ve güçlü olacağınıza inanıyorum.


Sezon 2 için hepinize şans dilerim.

Skydive Racing No#11
Resim
Kullanıcı avatarı
schumacher
Mesajlar: 15
Kayıt: 19 Mar 2017, 19:06
Ad: MSC
Has thanked: 35 time
Been thanked: 19 time

Re: PROJECT CARS SEASON 1 GT3

Mesaj gönderen schumacher »

Öncelikle beni ProjectCArs ekibiyle tanıştıran @blade036 ve @ozkan_343 kardeşlerime teşekkür ediyorum. Öylesine güzel bir ortam var ki anlatılmaz yaşanır. Geldiğim bütün yarışlarda sohbet seviyesi ve ortam kalitesi oldukça üst seviyede. Her yarışımız ayrı bir atmosfer ve heyecanla geçti. Yağmurlu, güneşli veya gece farketmiyor bize. Genel olarak bu organizasyonu yöneten @zin abime ve ekibine teşekkür ederim. Büyük emekler sonucu hiç bizleri mağdur etmedi ve kısa sürelerde her zaman bizlere güncel veriler ve bilgiler sundu. Bu gerçekten bizler için oldukça önemliydi. Artık tam anlamıyla bir aileyiz diyebilirim. @ZaferDerelioğlu inanılmaz performansıyla ligimizin şampiyonu oldu kendisini tebrik ediyorum. @EV0T3CH Turuncu arabasıyla yarış içinde en çok karşılaştığım isimlerden biri oldu, ligdeki en renkli kişiliklerden biri çok eğlenceli vakitler geçiriyoruz onuda tebrik ediyorum. Her geçen gün üstüne koyarak devam eden @Vince ile daha çok pist dışında yaptıklarımızla anılıyoruz. Ama inşallah önümüzdeki sezonlar pist üzerindeki performansımızlada seninle yükselişe geçeriz kardeşim :D Arka sıraların heyecanı olduk. @oXideX sezon boyunca şansızlıklar yakanı bırakmasada sen bir efsanesin. @okufa abim çok büyük kazalarda yaralar aldı ama 3 monitörden sonra stabil hızlı turlarıyla etkileyici bir yükseliş hikayesi ve kendisi gibi hepimizi daha çok bu işe ittiğini söyleyebilirim. @fcaglayan henüz yeni alışıyor ve çabasıyla aramızdaki yerini şimdiden sağlamlaştırdı. @COJ teknik bilgisiyle her yarış sonrası detayları bizimle paylaşan kardeşim yeni sezonlarda çok daha fazla şey paylaşacağımıza inanıyorum. Herkese herşey için teşekkürler önümüzdeki sezonların heyecanıyla yine burada olacağız. Bir GT biter bir FA başlar burada yarış bitmez PRojectCArs ekibi.
Resim
Cevapla

“GT3 Sezon 1” sayfasına dön