Tanıt Kendini! ⇒ Korhan Erol
Moderatör: Moderatörler
- Korhan Erol
- Ad: Korhan Erol
- Been thanked: 1 time
Korhan Erol
Arkadaşlar merhaba.79 doğumluyum, istanbulda yaşıyorum, müzisyenim.Daha önce Prof1tr, Raceconnect, Race2play, Iracing, Rbronline ve ismini hatırlayamadığım bazı liglerde sezonlar geçirdim.Özellikle Görkem Günsezerin kurduğu Prof1tr den arkadaşlıklarım oldu ve bazılarıyla hala görüşüyorum.Çok sevdiğim arkadaşlarım oldu farklı liglerden fakat yaklaşık 4-5 senedir g27 direksiyon dolapta duruyor.Açıkçası tekrardan setup kasmak, 100 turun üzerinde turlamış arkadaşlarla yarışmak çok zor geliyor.İşleri çok olanların bulunduğu deli gibi tur atmış arkadaşların dışında max. 50 tur atmış setup paylaşımı olan eğlencelik bir lig veya event olursa katılmak çok istiyorum.Bu arada steam'den buldum bu oluşumu harika işler yapılmış, çok düzenli ve sistemli gidiyor, beni heycanlandıran bir site ve forum birliği olmuş.Kuranları ve katkıda bulunanları tebrik ediyorum.
- Aranel Ciryatan
- Forum Yöneticisi
- Ad: Mehmet
- Has thanked: 217 time
- Been thanked: 901 time
- İletişim:
Re: Korhan Erol
Korhan aramıza hoş geldin. Bence hiç vakit kaybetmeden "Newbie" adını verdiğimiz ama artık devamlı serilerimizden biri olacak olan lisansız ligimize kayıt olmanı öneriyorum. Ocak ayında ilk yarışlar başlıyor 

The World is Mine!
- Boundless
- Forum Yöneticisi
- Ad: Engin
- Has thanked: 631 time
- Been thanked: 685 time
- İletişim:
Aramıza hoşgeldin Korhan, Mehmetinde dediği gibi newbie ligine girebilirsin. Sabit setup kolaydan zora doğru 3 farklı araçla yarışlar olacak. Biraz alıştırmalık biraz eğlencelik ve lisans sistemimize dahil olup eğer ortam sararsa üst liglere katılma şansınızda olur. Her hafta Special Event olarak zamana karşı veya anlık yarışlar düzenliyoruz onlarada katılabilirsiniz. Tur sayıları süreleri hepsi kayıt altında kim hangi dereceyi hangi lastik ve benzinle yapmış görebiliyorsun.
- macityusuff
- Ad: Yusuf Macit
- Has thanked: 31 time
- Been thanked: 39 time
Hoşgeldiniz, kitlenin günden güne sizin gibi insanlarla geliştiğini ve genişlediğini görmek çok güzel. Umarım Newbie ligine katılırsınız ve ilerideki şampiyonalarda birlikte yarışma fırsatımız olur. Special Eventlere her zaman bekliyor olacağız tabii ki. 

Lost But Won
- antking
- Ad: Efe Can
- Has thanked: 259 time
- Been thanked: 354 time
Hoşgeldin. Güzel bir birliktelik güzel ortam çoğu zaman keyifli ama hırslı yarışlar. Aramıza hoşgeldin tekrardan.
- Korhan Erol
- Ad: Korhan Erol
- Been thanked: 1 time
Hoşbulduk Mehmet, Engin, Yusuf, Antiking newbie ligine kaydımı yaptım.Çok memnun oldum arkadaşlar görüşmek üzere teşekkürler.