Road Benders olarak keyif aldığımız bir test yarışı oldu. Uzun bir aradan sonra yarış atmosferini bu şekilde hissetmek heyecan vericiydi. Organizasyonda katkısı olan herkese öncelikle teşekkür ederiz.
Her takım gibi bizim için de bazı aksaklıkların olduğu bir yarıştı. Ozan’ın oyuna ve araca hızlıca alışması, akabinde güzel dereceler elde etmemiz oldukça pozitif gelişmelerdi. Cem ise sevdiği ve bildiği bir araç ile piste çıkarak, oldukça başarılı bir grafik çizdi. Takıma son anda katıldığı için sıralama turlarına çıkamasa da, kendisini önümüzdeki yarışta en ön sıralarda göreceğimizden eminiz.
Yarışa 1 ve 3üncü sıralarda başlayarak, sorunsuz bir 90dk sonrası ilk iki sırada Ozan ile beraber olmayı hedefliyordum. Ancak yarış başladığı anda Ozan’ın cut cezası alması ve bu sebeple beklemesi bir anda onu gridin ilk sırasından en sonuna atmış oldu. Aynı zamanda pit sonrasında da geri geri gitmiş olması, rakiplerine vermiş olduğu ikinci avans oldu

Yine de yarışı güzel bir noktada tamamladı.
Ben de malesef istediğim yarışı ortaya koyamadım. Çağatay’ı geçtikten sonra tek hedefim sorunsuz turlar atarak liderliği korumak ve Ozan’ın da bana yetişmesini beklemekti. Ancak son virajda Çağatay’dan arkadan bir darbe alınca tüm planlarım suya düşmüş oldu. Araç viraj tutunmasını ciddi şekilde kaybetmişti ve hızlı yön değiştirmelerde çok tedirgin edici tepkiler veriyordu. Pitstop yaparak aracı düzeltmem gerekiyordu ancak risk alarak devam etmek istedim, keza birkaç tur daha attıktan sonra yapacağım tek pitstop ile yarışı bitirmeye yetecek yakıtı alabilecektim. Ama hasarlı araçla ne yazık ki Eau Rogue’da tutunmam mümkün olmadı ve bariyerler ile buluştum. Bu noktadan sonra yarış benim için son bulmuş oldu.
Önümüzdeki yarışlarda aracı daha da hızlandırmayı ve daha iyi dereceler elde etmeyi hedefleyeceğiz. En büyük temennimiz herkesin mümkün olduğunca temassız bir sezon geçirmesi ve hak ettiği mücadeleyi göstermesi olacaktır. Bir sonraki etkinlikte görüşmek üzere!