Oyun calismadigi icin katilamicam bilginize
GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Special Events ⇒ Ayhancan Güvenle Vallelungada Antrenman Yarışı
Moderatör: Moderatörler
- Aranel Ciryatan
- Forum Yöneticisi
- Ad: Mehmet
- Has thanked: 217 time
- Been thanked: 901 time
- İletişim:
Re: Ayhancan Güvenle Vallelungada Antrenman Yarışı
Katılacak arkadaşları bekliyoruz dostlar.
The World is Mine!
Öncelikle yine emeği geçen ve katılım gösteren arkadaşlara teşekkürler.
Yarış benim için ilk turdan kötü başladı . Aslında güzel bir yerde 4. olarak başladım. Fakat ışıklar yandıktan sonra vites attım ve pitten geçme cezası aldım . Tabi sinirler tavan. O sinirle pitten geçmeyip cebe daldım ve cezayı çekmeden gereksiz yere pit yaptım. Tüm strateji güme gitti. Ertesi tur cezayı çektim. Zaten benim için yarış bu olaylar ile bitti. Aksilikler bununla biter mi ? Bir de üstüne kız geldi
Arada attığım spinlerin hepsi için kızımı yanaklarıntan öptüm. Kızı postaladıktan sonra biraz zorladım ve ilk 3 pilot haricindeki arkadaşları yakalamaya çalıştım. Engin e yetiştim fakat ufak bir teması oldu. Kendisinden özür diliyorum. Şükür ki bir sıkıntı yaşamadı. Ben spin attım
Yarışın son turlarına doğru Engin i yeniden yakaladım ve ufak bir teselli geçişi oldu. Yani çok garip bir 90 dk geçirdim. Ufaklık benii bıraktıktan sonra anasına sarmış . Yarış sonu bir de hatunla papaz olduk tam oldu
Benim için lanetli bir yarıştı diyebilirim.
Ayhancan , Furkan ve Ozan ı tebrik ediyorum. Belki Ozan la güzel bir çekişme yaşabilirdik ama neyse artık . Bir sonraki yarış gelebilirsem birşeyler yapmaya çalışacağım.
Yarış benim için ilk turdan kötü başladı . Aslında güzel bir yerde 4. olarak başladım. Fakat ışıklar yandıktan sonra vites attım ve pitten geçme cezası aldım . Tabi sinirler tavan. O sinirle pitten geçmeyip cebe daldım ve cezayı çekmeden gereksiz yere pit yaptım. Tüm strateji güme gitti. Ertesi tur cezayı çektim. Zaten benim için yarış bu olaylar ile bitti. Aksilikler bununla biter mi ? Bir de üstüne kız geldi

Ayhancan , Furkan ve Ozan ı tebrik ediyorum. Belki Ozan la güzel bir çekişme yaşabilirdik ama neyse artık . Bir sonraki yarış gelebilirsem birşeyler yapmaya çalışacağım.
- MUE
- Süper Moderatör
- Ad: Mehmet Uğur
- Has thanked: 690 time
- Been thanked: 292 time
- İletişim:
Öncelikle Ayhancanı ve podyumu tebrik ederim.
Son anda yarışa gelme durumum netleşince, direksiyon başıan geçtim ve araca biraz alışmak için, dolu depo M lastik ile bir kaç tur dönmeye çalıştım. Qual oldugu için, istemeyerek Furkanın tur süresini bozdum. Bunun için tekrar özür dilerim.
Son sırada başladım ve öndeki pilotların hatasından dolayı 7. 6. falan derken 4. koltugu kapmıştım. Biraz şanslıydım. Tur sürem diger pilotlara göre yavaştı yaklaşık 3 4 sn civarı. Bundan ötürü arkamda ki pilotlar yavaş yavaş geliyordu. İlk yakalayan Ertekin abi oldu. Güzel bir mücadele oldu.
Yarışın sonuna kadar böyle gider diye düşünüyordum. Taki internetimin pingi artana kadar. Bende bir lag oldu, orada 1 sn civarı takıldım sanırım. Mavi bayrak Ozan bana çarptı lagdan ötürü. Bunun için özür dilerim.
Sonra zaten serverdan düştüm. Geri baglandım, bir şekilde sonuncuda olsak bitirdim yarışı
Bu kadar keyifli geçecegini düşünmüyordum özelikle sonlara dogru.
Katılan herkese teşekküler.
Son anda yarışa gelme durumum netleşince, direksiyon başıan geçtim ve araca biraz alışmak için, dolu depo M lastik ile bir kaç tur dönmeye çalıştım. Qual oldugu için, istemeyerek Furkanın tur süresini bozdum. Bunun için tekrar özür dilerim.
Son sırada başladım ve öndeki pilotların hatasından dolayı 7. 6. falan derken 4. koltugu kapmıştım. Biraz şanslıydım. Tur sürem diger pilotlara göre yavaştı yaklaşık 3 4 sn civarı. Bundan ötürü arkamda ki pilotlar yavaş yavaş geliyordu. İlk yakalayan Ertekin abi oldu. Güzel bir mücadele oldu.

Katılan herkese teşekküler.