Special Events ⇒ 23 EYLÜL 2017 CUMARTESİ MAZDA MX5 CUP NORDSCHLEIFE YARIŞ
Moderatör: Moderatörler
- SosluSoganli
- Süper Moderatör
- Ad: Burak Sadıkoğlu
- Has thanked: 81 time
- Been thanked: 53 time
- KobraAbiniz
- Ad: Erdem Aras
- Has thanked: 178 time
- Been thanked: 116 time
Re: 23 EYLÜL 2017 CUMARTESİ MAZDA MX5 CUP NORDSCHLEIFE YARIŞ
Kotu zamanına denk geldi yoksa mx-5 i asla kaçırmazdım.

- Aranel Ciryatan
- Forum Yöneticisi
- Ad: Mehmet
- Has thanked: 217 time
- Been thanked: 903 time
- İletişim:
bende gelirim greenhell kaçmaz
The World is Mine!
- FurkanOzcan
- Ad: Furkan Özcan
- Has thanked: 228 time
- Been thanked: 251 time
- İletişim:
Bugün birkaç tur attım da araç harika ya, çoğu yer tam gaz dönülüyor. Semih'in şakasını yaptığı Lotus Exos'un kıymeti bilinmese de şimdilik katılım iyi gibi duruyor bu yarışa. Araba çok hafif olduğundan viraj performansı harika, büyük bir karting gibi sürüşü. Yalnız araç çok güçsüz olduğu için gaz kesmek baya zaman kaybettiriyor, önemli olan momentumu kaybetmeden virajlara girmek. Çıkış hızına odaklanıp girişi yavaş tutmak burada zaman kaybettiriyor o yüzden. Bazı virajlarda hangi vitesin kullanıldığı bile birkaç ondalığa kadar etki edebiliyor süreye.
Bu arada tutunmanın Green'den başlaması güzel ama tutunma %95'ten başlayacak ve varsayılan ayarlarda %1'lik artış için toplam 132 tur gerekiyor. 15 kişi katılsa son turdan önce 45-50 tur atılmış olacak sıralama da dahil olmak üzere. Yine çok düşük olacak tutunma. Bana kalırsa %96'dan başlatalım, ayarlarda da her 10 turda bir (132 yerine) %1'lik artış olsun diye belirtelim. Yarış sonuna doğru pist tam kıvama gelir. Bir de çoğu forumda okuduğum kadarıyla hava sıcaklığını 26 derece yapıyor çoğu server. Lastikler daha iyi çalışıyor bu sıcaklıkta zaten. Bunlar sadece öneri tabii ki, her türlü eğlenceli olacaktır.
Bu arada tutunmanın Green'den başlaması güzel ama tutunma %95'ten başlayacak ve varsayılan ayarlarda %1'lik artış için toplam 132 tur gerekiyor. 15 kişi katılsa son turdan önce 45-50 tur atılmış olacak sıralama da dahil olmak üzere. Yine çok düşük olacak tutunma. Bana kalırsa %96'dan başlatalım, ayarlarda da her 10 turda bir (132 yerine) %1'lik artış olsun diye belirtelim. Yarış sonuna doğru pist tam kıvama gelir. Bir de çoğu forumda okuduğum kadarıyla hava sıcaklığını 26 derece yapıyor çoğu server. Lastikler daha iyi çalışıyor bu sıcaklıkta zaten. Bunlar sadece öneri tabii ki, her türlü eğlenceli olacaktır.
Abi şöyle teknik konuşuyorsunuz ya çok özeniyorum =)))
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi